Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bensude buradaki ark. bizim senelere dayanıyor senide sabit hamişlerden tanıyorum ya şimdi merak eden olur seni kısacası tanıt ne kadar süredir evlsiin felan gibisinden hem onlarlada tanışmış olursun sürekli yerimdir burası

- - - Updated - - -

bilmiyorum ki neden oldu kanı vericem canım bugünde gecsin dedim benim geçen ay saçma bir kanamam oldu ya kistten ötürü biraz daha bekliyim diyom

herkeste bir düzensizlık oldu bu ay bende ablamda annemde hepmiizin aynı ay geçikme yaşadık kan mı çekti ne

kızlar ben izmirden katılıorum aranıza ismim beyhan 2 yıllık evliyim son 5 aydır korunmuyoruz geçen ay şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim 5 mm kist var dedi bende soğan kürü yaptım kisti yok ettim normalde kendimibildim bileli adetim hep düzenlidir gecen ay 17 sinde oldum 1 temmuza kadar kananm sürdü.

ben bugünde olmasam artık kafayı yerim herhalde bedenim sanki bana ait deil uyuşmuş halsizlik desen oda ayrı 24 saat uyusam hiç kalkmam hayatta hafta sonu fazla uyumam dün 1 e kadar uyumuşum

aslında ihmal ediyoruz kendimiizi 6 ayda bir gitmek gerekiyor ilk gittinmi devamı geliyor
beklemekten başka bieşy yok ama sen yinede dr gitmeyi bırakma