P peeeh Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.451 tesaduf' Alıntı: pericik seni böyle aramızda görmek ne güzel ya böyle sık sık gel işte paylaş heyecanını bizimle Genişletmek için tıkla ... canımmm benimmmm bende özlüyom burayı evde net olsa başınız ağrır benimkine diyomm ilk iş evde net olck gülüyo 🙂 bu arada evlendim kızlar söyledimmi ben size yaaa sahile uzan' Alıntı: ne yaptınız hafta sonu kızlar nasıl geçti evdeki ramazanınız tes senin ilk ramazanın demi Genişletmek için tıkla ... benim bugün ilk ramazanım bakalım nasıl geçcek kuşum c.tesi gelinlik provam vardı ilk prova ya bişeye benzemiyo
tesaduf' Alıntı: pericik seni böyle aramızda görmek ne güzel ya böyle sık sık gel işte paylaş heyecanını bizimle Genişletmek için tıkla ... canımmm benimmmm bende özlüyom burayı evde net olsa başınız ağrır benimkine diyomm ilk iş evde net olck gülüyo 🙂 bu arada evlendim kızlar söyledimmi ben size yaaa sahile uzan' Alıntı: ne yaptınız hafta sonu kızlar nasıl geçti evdeki ramazanınız tes senin ilk ramazanın demi Genişletmek için tıkla ... benim bugün ilk ramazanım bakalım nasıl geçcek kuşum c.tesi gelinlik provam vardı ilk prova ya bişeye benzemiyo
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.452 SUPERİSİ1688' Alıntı: yess babyyy geldimm işe geliyom ama karnım şişti yaa çorapları falan çıkardım açık ayakkabı giyiyom klimada olunca ondan herhalde üşüyo bensude boğan kürü yapmış geçti diyo ben denemedim onu Genişletmek için tıkla ... kuzu seninki çok büyüktü ama belki bu yüzden herhalde onların da bir ölüçüleri var seninki normal dışı sanırım
SUPERİSİ1688' Alıntı: yess babyyy geldimm işe geliyom ama karnım şişti yaa çorapları falan çıkardım açık ayakkabı giyiyom klimada olunca ondan herhalde üşüyo bensude boğan kürü yapmış geçti diyo ben denemedim onu Genişletmek için tıkla ... kuzu seninki çok büyüktü ama belki bu yüzden herhalde onların da bir ölüçüleri var seninki normal dışı sanırım
P peeeh Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.453 bensude' Alıntı: bence dene 15 gün sabah aksam dene Genişletmek için tıkla ... benim 2 ay oldu ameliyat oldum
bensude' Alıntı: bence dene 15 gün sabah aksam dene Genişletmek için tıkla ... benim 2 ay oldu ameliyat oldum
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.454 hayır peri söylemedin çatlak kız nikahı bastın demek allah bir yastıkta kocatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
hayır peri söylemedin çatlak kız nikahı bastın demek allah bir yastıkta kocatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
P peeeh Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.456 sahile uzan' Alıntı: kuzu seninki çok büyüktü ama belki bu yüzden herhalde onların da bir ölüçüleri var seninki normal dışı sanırım Genişletmek için tıkla ... soğan kürüyle gitti deyince içim gitti ama sonra senin gibi düşündüm kuzumm kaybetcek zamanım yoktu diye düşündüm
sahile uzan' Alıntı: kuzu seninki çok büyüktü ama belki bu yüzden herhalde onların da bir ölüçüleri var seninki normal dışı sanırım Genişletmek için tıkla ... soğan kürüyle gitti deyince içim gitti ama sonra senin gibi düşündüm kuzumm kaybetcek zamanım yoktu diye düşündüm
P peeeh Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.457 sahile uzan' Alıntı: hayır peri söylemedin çatlak kız nikahı bastın demek allah bir yastıkta kocatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... aaaaaa bak cuma günü unutmuşum flas bellek yanımda değil yoksa yüklerdim foto inşşşş canım inş..... kır düğünü olmadı dedik nikah kırda olsun dedik🙂 kocamın 🙂 🙂 bahçelerinde yaptık nikahı çok güzeldi masa falan süslendi etraf öyle yeşil beyazz bensude' Alıntı: anladım cnm geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... sağol canm inş. seninde sorunsuz yok olurr
sahile uzan' Alıntı: hayır peri söylemedin çatlak kız nikahı bastın demek allah bir yastıkta kocatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... aaaaaa bak cuma günü unutmuşum flas bellek yanımda değil yoksa yüklerdim foto inşşşş canım inş..... kır düğünü olmadı dedik nikah kırda olsun dedik🙂 kocamın 🙂 🙂 bahçelerinde yaptık nikahı çok güzeldi masa falan süslendi etraf öyle yeşil beyazz bensude' Alıntı: anladım cnm geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... sağol canm inş. seninde sorunsuz yok olurr
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.458 ay çok güzel olmuş canım ya sevindim adına ay kızlar benim bir bekar amcam var evleniyor sonunda ekimde düğünü olcak bize yine an-kara yolu göründü
ay çok güzel olmuş canım ya sevindim adına ay kızlar benim bir bekar amcam var evleniyor sonunda ekimde düğünü olcak bize yine an-kara yolu göründü
Kafa Hamiş Melek 23 Temmuz 2012 #32.459 periii hayırlısı olsun kuzuuu bensude merhaba hoşgeldin.. kızlar yaaa böyle başımı kaldıramıoyrum ya çok fena haldeyim 🙁
periii hayırlısı olsun kuzuuu bensude merhaba hoşgeldin.. kızlar yaaa böyle başımı kaldıramıoyrum ya çok fena haldeyim 🙁
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.460 Kafa' Alıntı: periii hayırlısı olsun kuzuuu bensude merhaba hoşgeldin.. kızlar yaaa böyle başımı kaldıramıoyrum ya çok fena haldeyim 🙁 Genişletmek için tıkla ... uykun mu var ağrı mı var neden öylesin
Kafa' Alıntı: periii hayırlısı olsun kuzuuu bensude merhaba hoşgeldin.. kızlar yaaa böyle başımı kaldıramıoyrum ya çok fena haldeyim 🙁 Genişletmek için tıkla ... uykun mu var ağrı mı var neden öylesin