Kafa Hamiş Melek 23 Temmuz 2012 #32.461 sahile uzan' Alıntı: uykun mu var ağrı mı var neden öylesin Genişletmek için tıkla ... aslında çok fazla uykumda yok ama üzerimde böyle bi halsizlik kolumu kaldıracak halim yok valla
sahile uzan' Alıntı: uykun mu var ağrı mı var neden öylesin Genişletmek için tıkla ... aslında çok fazla uykumda yok ama üzerimde böyle bi halsizlik kolumu kaldıracak halim yok valla
P peeeh Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.462 Kafa' Alıntı: periii hayırlısı olsun kuzuuu bensude merhaba hoşgeldin.. kızlar yaaa böyle başımı kaldıramıoyrum ya çok fena haldeyim 🙁 Genişletmek için tıkla ... sağol kafacan teşekkür ederim niye böle oldunn uykusuzlukmuu
Kafa' Alıntı: periii hayırlısı olsun kuzuuu bensude merhaba hoşgeldin.. kızlar yaaa böyle başımı kaldıramıoyrum ya çok fena haldeyim 🙁 Genişletmek için tıkla ... sağol kafacan teşekkür ederim niye böle oldunn uykusuzlukmuu
Kafa Hamiş Melek 23 Temmuz 2012 #32.463 ay bide burda şuan bi hava var görseniz kapkaranlık ama çok fena nemli azcık yağsada bari içimiz açılsa
ay bide burda şuan bi hava var görseniz kapkaranlık ama çok fena nemli azcık yağsada bari içimiz açılsa
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.466 bensude' Alıntı: ay kızlar acayip kötü oldum Genişletmek için tıkla ... hayırdır neden
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.468 tesaduf' Alıntı: ben yastığa beş kala uykuya dalıyorum ya Genişletmek için tıkla ... bir ara hiç uyuyamazdım ay nasıl sinir olurdum saatlerce günlerce sonrasında uyumaya başaldım tabi eşim hep bu durumdan şikayetçi acayip kapıları felan kontrol edene kadar ben uyumuş oluyorummmmm - - - Updated - - - bensude' Alıntı: sancım artmaya başladım içim acayip bulanıo🙁 Genişletmek için tıkla ... evde kimse yok düşer kalırsın git bir komşuna yada acil birini al git doktora böyle tek başına kalma insan oğlu herşey olur
tesaduf' Alıntı: ben yastığa beş kala uykuya dalıyorum ya Genişletmek için tıkla ... bir ara hiç uyuyamazdım ay nasıl sinir olurdum saatlerce günlerce sonrasında uyumaya başaldım tabi eşim hep bu durumdan şikayetçi acayip kapıları felan kontrol edene kadar ben uyumuş oluyorummmmm - - - Updated - - - bensude' Alıntı: sancım artmaya başladım içim acayip bulanıo🙁 Genişletmek için tıkla ... evde kimse yok düşer kalırsın git bir komşuna yada acil birini al git doktora böyle tek başına kalma insan oğlu herşey olur
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 23 Temmuz 2012 #32.470 gÜnaydın kızlar. Hepinize hayırlı haftalar diliyorum. Bensude merhaba tanıyormuyum seni ?