ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 23 Temmuz 2012 #32.472 bensude' Alıntı: şıpıdık tanımazsın ben yeni geldim aranıza Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin o halde arkadaşım. geçmişe baktım. inşallah hayırlısıyla olur bebiş 🙂
bensude' Alıntı: şıpıdık tanımazsın ben yeni geldim aranıza Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin o halde arkadaşım. geçmişe baktım. inşallah hayırlısıyla olur bebiş 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.473 şışıpdık bakıyorum ramazanlarda dışarlarda oh ana kız gezmeler birde koçişin tabi valla sıcaklarda yenmiyor yemek felan ya br sürü kalıyor hep - - - Updated - - - aa evet ben unuttum bensude ya pardon 🙂 pazar modundan çıkamadım
şışıpdık bakıyorum ramazanlarda dışarlarda oh ana kız gezmeler birde koçişin tabi valla sıcaklarda yenmiyor yemek felan ya br sürü kalıyor hep - - - Updated - - - aa evet ben unuttum bensude ya pardon 🙂 pazar modundan çıkamadım
P peeeh Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.474 Bensude bulantın kistinlemi ilgili tam geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum benim kistin patlama riski çok yüksekti doktorum miden bulanır ve istifra edersin kımıldayamazsın ordan anlarsın patladığını demişti
Bensude bulantın kistinlemi ilgili tam geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum benim kistin patlama riski çok yüksekti doktorum miden bulanır ve istifra edersin kımıldayamazsın ordan anlarsın patladığını demişti
B bensude Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.475 yok cnm kistim bende çok ağrı yapıyordu özellikle sol tarafıma zaten orda çıktı
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.476 tes sende bende ikimizde aynı gün olduk herhalde yine ağustosu birlikte bekelriz
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 23 Temmuz 2012 #32.478 Superisi nikahın kıyılmış hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bir ömür mutluluk versin inşallah. Nasılsın? Sahilim dün çıkalm gezelim dedik üçümüz. Çok iyi oldu hava değişimi. Annemde iki gündür bizde kalıyo. çok şükür iyi geçti hafta sonum 🙂
Superisi nikahın kıyılmış hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bir ömür mutluluk versin inşallah. Nasılsın? Sahilim dün çıkalm gezelim dedik üçümüz. Çok iyi oldu hava değişimi. Annemde iki gündür bizde kalıyo. çok şükür iyi geçti hafta sonum 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2012 #32.479 sahile uzan' Alıntı: tes sende bende ikimizde aynı gün olduk herhalde yine ağustosu birlikte bekelriz Genişletmek için tıkla ... 🙂 evet seninde akşam olmuş senin oruç gitmedi sanırım - - - Updated - - - ŞIPIDIK' Alıntı: Superisi nikahın kıyılmış hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bir ömür mutluluk versin inşallah. Nasılsın? Sahilim dün çıkalm gezelim dedik üçümüz. Çok iyi oldu hava değişimi. Annemde iki gündür bizde kalıyo. çok şükür iyi geçti hafta sonum 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım benim hoşgeldin
sahile uzan' Alıntı: tes sende bende ikimizde aynı gün olduk herhalde yine ağustosu birlikte bekelriz Genişletmek için tıkla ... 🙂 evet seninde akşam olmuş senin oruç gitmedi sanırım - - - Updated - - - ŞIPIDIK' Alıntı: Superisi nikahın kıyılmış hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bir ömür mutluluk versin inşallah. Nasılsın? Sahilim dün çıkalm gezelim dedik üçümüz. Çok iyi oldu hava değişimi. Annemde iki gündür bizde kalıyo. çok şükür iyi geçti hafta sonum 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım benim hoşgeldin