Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

nerdeydin tesss çabuk söyleeee

kelebekcim en iyisini yapmışsın canım büyüklük sende kalsın 🙂

sahiloooo o kadar çok berabersinizki nasıl yakın olmuyorsunuz kuzuuuuu 😕

sahillo bnde arama çoğu zaman negatıf elektırık aldıgım ınsanlarla mesafemı koyarım ancak seviğim insanlara sevgimi gösterrim mesela bnm eltim soğuk kanlıdır hiç belli etmez bn aksine eltim kız seviom seni derim arada karşılıklı gülüşürüz.

kızlar öğlen için dışarı cıkıos kızlarla tekrar nasipse geleceğimm öpüorum hepinizi sizleri özliycem🙂)))bağımlılık yaptınız vla kopamıom sizden heeee

Ya gayet normal naber iyisiniz hadi görüşrüüz

bir yere gidilcekse gidioruz öyle havadan sudan misafri gibi işte düşün öyle canım cicim zaten olamazda

mesela akşam iş çıkışı eve giderken onlar hep balkonda oluyorlar uğruyorum slm naber o bana yaptıklarını söyler sıcakmıydı yoruldunmu bende evet berbat sıcaktı sonra yapıalcak bişey varmı salata felan salata yaaprız der tamam ben yukarda yapıp indireyim derim 🙂 çıakrım birde ezana 10dk kala iniyorum işte öyle yiyp topalyıp çıkıyorum çatıya çıkıyoruz o telefon görüşmelerini yapar bedava akşam yedi

bizde kayınpeder eeşim kaynım okey oynarız yada çay içeriz öyle sıradan ama hep mesafe

Ben öyleyimdir ya kelebek bir mesafe vardır insanlara karşı
genelde şimdi birde hergün görceğimiz gördüğümz insana daha farklı oluyor şimdi çok samimi olsak çok alıngan narin yani o kırmayayım diye kendimi üzcem biliyorum şekerleri tavan yapar ksin bişey söylerken bile kırkez düşünüyorum alınırmı üzülürmü gibisinden yani bu yüzden hep bir mesefa oldu aramızda benim açımdan çok memnunum bu durumdan sürekli ddiğin gibi bir arada olmamıza rağmen 3 senedir içlerindeyim söz nişan düğün derken sürekli gidip geldik çünkü tanıdım yeterince karşı karşıya gelmedik çok şükür