Slm kızlaar nasılsınız, bu saate kadar uyumuşum saate bakınca şok oldum, ben 11 falan sanıyordum. İlkkez böyle bir uyku uyudum hayatımda. Gerçi sabaha kadar uyumadım, eşim 9 gibi işe gitti, bende oda oda dolaştım baktım yine terliyorum tekrar yatak odasına gittim. Yastık su gibi oluyor terden varmı böyle bir sıcak. Dün hava durumuna baktık İst. 34 derece burası 37 derece, Allah'tan iftar 1 saat erken oluyor, eşim akşama kadar bayılıyor...
Aileye göre değişiyor yakınlık sanırım. Annesine yakın olan bi kaç yakınım şikayetçi. 2 ev işi yapıyoruz yalnız kalamıyoruz falan diyorlardı. Gerçi benim kuzenimde yakın, halam her işini yapar...
130 m2 iyiymiş canım ya bizde ev almayı düşünüyoruzda..eşim bi yer demişti 90 m2 di ama biz küçük diye istemedik ama yeri filanda çok güzel acaba diye düşünüyordum..
birde az önce bi yeri aradım annemlerin yanında istiyorum ben,,annemlere çok uzak değilmiş ama kız kaç m2 oldugunu söylemedi gelin görüşelim dediii...yalnızz çarprazında petrol ofisi var çok kararsız kaldım açıkçası 😕
fazla yormamaya çalışıyorum canım ama bugün çok fenayım..bünyem kaldırmıyo artıkın 🙁
Aileye göre değişiyor yakınlık sanırım. Annesine yakın olan bi kaç yakınım şikayetçi. 2 ev işi yapıyoruz yalnız kalamıyoruz falan diyorlardı. Gerçi benim kuzenimde yakın, halam her işini yapar...
şükürler olsun bnm annem bna toz bile aldırmaz gideriz önümüze koyar önümüzde kaldırırhiç bi iş yaptırmaz geçen temzlk yapmaya kalktım yemen ediyor yapmıcaksın diyor kıymm ALLAH razı olsun bna cok faydası var destek oluyor lar maddı manevi
Slm kızlaar nasılsınız, bu saate kadar uyumuşum saate bakınca şok oldum, ben 11 falan sanıyordum. İlkkez böyle bir uyku uyudum hayatımda. Gerçi sabaha kadar uyumadım, eşim 9 gibi işe gitti, bende oda oda dolaştım baktım yine terliyorum tekrar yatak odasına gittim. Yastık su gibi oluyor terden varmı böyle bir sıcak. Dün hava durumuna baktık İst. 34 derece burası 37 derece, Allah'tan iftar 1 saat erken oluyor, eşim akşama kadar bayılıyor...