benim evim değil ama işyerim anneme yakın öylesi daha iyi sanırım🙂
şükürler olsun bnm annem bna toz bile aldırmaz gideriz önümüze koyar önümüzde kaldırırhiç bi iş yaptırmaz geçen temzlk yapmaya kalktım yemen ediyor yapmıcaksın diyor kıymm ALLAH razı olsun bna cok faydası var destek oluyor lar maddı manevi
iyi olmuş canım sende bebişinde dinlenmişsiniz.
kızla en şamslı bnm iş yerimn arka kapısında annemn evi evimde 6 dk yürüyerek:=)) evim yüksek olsa balkondan el sallıcam 😀
annene yakın olması avantajj kafacım bncede düşün hayrlısı olsun
Aileye göre değişiyor yakınlık sanırım. Annesine yakın olan bi kaç yakınım şikayetçi. 2 ev işi yapıyoruz yalnız kalamıyoruz falan diyorlardı. Gerçi benim kuzenimde yakın, halam her işini yapar...
kafacan siizna raba taksidi bittimi kuzu eğer sürekli orda kalacaksanız alın tabi evinizi ya.
tesss siz niye bütçeyi sıfırladınızı kuzuu ben orayı kaçırmışım 😕hayırlısı olsun canım biz bütçeyi sıfırladık ya küllerimizden yeniden doğmaya çalışıyoruz🙂
kızla en şamslı bnm iş yerimn arka kapısında annemn evi evimde 6 dk yürüyerek:=)) evim yüksek olsa balkondan el sallıcam 😀
Ablamın evide karşılıklıydı, her işine koşuyorduk, yiğenim ağlasa annem hemen koşuyordu 🙂 Gerçi zaman zaman ben sıkılıyordum, işten gidip eniştemin yanında rahat uzanamamak zordu...
Sanki şu uyuyamadığım 1 haftanın yorgunluğunu atmış gibiyim 🙂
Ne güzel değerini bil...
Kızlaar, benim son halimi görmedinizmi yaa, gecenin bir körü foto ekledim sizin için 🙂
doğru söylüyorsun canım herkes farklı iştee 🙂
eee doğumada az kaldıı en fazla 2 haftaaaaaaaaaaa
benim annemde ay oturda otur gel zaten ye iç kalk oluyor yaptırmaz hayatta ama ben duramam giyerim hemen dolabımdaki alan eşyalarımdan zaman oldumu girişirim işlere arada tabi her zaman değil 🙂
çok sıcak kızlar mayıştım dün ablam annemelre geçtiler kardeşimn mevzusu açıldı kardeşim telefonuna karıcım diye kaydetmiş kızı abbooooo ablamın elindeyken bir mesaj geliyor ablam şaşırmış çaktrmadan koymuş kafayı yemiş kardeşim ah ah bayramda tanışmaya gideceğiz sanırım
kız ağustosta gelni demişti 19 doğum günüymüş bizde dedik bayram vesile olur bari bayramda gidelim 🙂) ay allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?