Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benim evim değil ama işyerim anneme yakın öylesi daha iyi sanırım🙂

Ablamın evide karşılıklıydı, her işine koşuyorduk, yiğenim ağlasa annem hemen koşuyordu 🙂 Gerçi zaman zaman ben sıkılıyordum, işten gidip eniştemin yanında rahat uzanamamak zordu...

iyi olmuş canım sende bebişinde dinlenmişsiniz.

Sanki şu uyuyamadığım 1 haftanın yorgunluğunu atmış gibiyim 🙂

kızla en şamslı bnm iş yerimn arka kapısında annemn evi evimde 6 dk yürüyerek:=)) evim yüksek olsa balkondan el sallıcam 😀

Ne güzel değerini bil...

Kızlaar, benim son halimi görmedinizmi yaa, gecenin bir körü foto ekledim sizin için 🙂

annene yakın olması avantajj kafacım bncede düşün hayrlısı olsun

bencede canım çok sağol 🙂

valla benim annemde bana asla iş yaptırmaz...şimdiki evimde anneme çok yakın..temizliğime filan gelir o olmasa ne yapardım bilmiyorum Allah razı olsun binlerce kez..birde çalışan bayan olunca daha farklı oluyo heralde..çalışmasam belki daha farklı olurdu ama şimdi çalışıyorum diye..hiç bir iş yaptırmıyolar 🙂

ayrıca yalnız kalamama durumu aileden aileye göre değişiyordur bencede 🙂 mesela benim bi arkadasım var annesine yakın oturuyo anneleri her dakika ondaymış 🙂

benimkileride zorla çağırırız yoksa siz çalışan insansınız diyip gelmiyolar bile 🙂

kafacan siizna raba taksidi bittimi kuzu eğer sürekli orda kalacaksanız alın tabi evinizi ya.

canım araba taksidimiz az kaldı 6 ay kaldı..ama biz o bitmeden almak istiyoruz..zaten az bi zaman kaldıgı için iki taksidi beraber verebiliriz diye düşünüyoruz..biraz sıkışsakta üstesinden geliriz inşallah...

burda sürekliyiz canım..ben memurum ama eşime burda özel sektörde çalıştıgından dolayı..Allah tan bi kaza bela gelmediği sürece vilayet değiştirmeyiz kuzuuu

hayırlısı olsun canım biz bütçeyi sıfırladık ya küllerimizden yeniden doğmaya çalışıyoruz🙂
tesss siz niye bütçeyi sıfırladınızı kuzuu ben orayı kaçırmışım 😕

kızla en şamslı bnm iş yerimn arka kapısında annemn evi evimde 6 dk yürüyerek:=)) evim yüksek olsa balkondan el sallıcam 😀

benim şimdi kirada oturdugum evde annemle bi sokak var çok iyi oluyo ya valla 🙂

ben gördüm ikracımmmm maşallah sana yorumda yaptım 🙂

valla benim annemde bana asla iş yaptırmaz...şimdiki evimde anneme çok yakın..temizliğime filan gelir o olmasa ne yapardım bilmiyorum Allah razı olsun binlerce kez..birde çalışan bayan olunca daha farklı oluyo heralde..çalışmasam belki daha farklı olurdu ama şimdi çalışıyorum diye..hiç bir iş yaptırmıyolar 🙂

ayrıca yalnız kalamama durumu aileden aileye göre değişiyordur bencede 🙂 mesela benim bi arkadasım var annesine yakın oturuyo anneleri her dakika ondaymış 🙂

benimkileride zorla çağırırız yoksa siz çalışan insansınız diyip gelmiyolar bile 🙂

Diyorumya sanırım aile anlayışıyla alakalı...

ben gördüm ikracımmmm maşallah sana yorumda yaptım 🙂[/QUOTE]

Yeni farkettim canımcım, bildirimlere bakmıyorum pek.
Saol canımcım...

benim annemde ay oturda otur gel zaten ye iç kalk oluyor yaptırmaz hayatta ama ben duramam giyerim hemen dolabımdaki alan eşyalarımdan zaman oldumu girişirim işlere arada tabi her zaman değil 🙂

çok sıcak kızlar mayıştım dün ablam annemelre geçtiler kardeşimn mevzusu açıldı kardeşim telefonuna karıcım diye kaydetmiş kızı abbooooo ablamın elindeyken bir mesaj geliyor ablam şaşırmış çaktrmadan koymuş kafayı yemiş kardeşim ah ah bayramda tanışmaya gideceğiz sanırım

kız ağustosta gelni demişti 19 doğum günüymüş bizde dedik bayram vesile olur bari bayramda gidelim 🙂) ay allah

doğru söylüyorsun canım herkes farklı iştee 🙂

eee doğumada az kaldıı en fazla 2 haftaaaaaaaaaaa

Evet 17 gün kaldı, oğlumun hiç gelmeye niyeti yok sanırım, bugün ağrı sızı hiçbişey yok, yerini rahat buldu sanırım. Son günler zor geçiyor, heran doğum var aklımda, oğlum gel artık diye pazarlık yapıyoruz ama tık yok. Doktor haftasını doldurur muhtemelen dedi...

benim annemde ay oturda otur gel zaten ye iç kalk oluyor yaptırmaz hayatta ama ben duramam giyerim hemen dolabımdaki alan eşyalarımdan zaman oldumu girişirim işlere arada tabi her zaman değil 🙂

Benim annem çok titizdir, o nedenle o iş yaparken oturmaya çok çekinirim ben. Ama misafir olunca değerli oluyo insan, önceden gittiğimde oturamadığım akrabalarım yerimden kaldırmıyor 🙂

Vay anasını bee, eşim daha yeni yeni karıcım demeye başladı bana, karı lafı hoşuna gitmiyormuş 🙂
Son yıllarda küçük yaşta evlenenler çoğaldı, bize garip geliyor ama onlara göre herşey çok iyi...