Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende yoğurt yedim içine biraz ekmek doğradım hiç birşey istemiyor insanın canı bir tanede şeftal iyiyp yattım eşim sadece su içti önceden nasılda yerdik bu sene özellkile yenmiyor hiç

Talha hem gelsin istiyorum, hemde akşamları gezebilmek için 1 hafta civarı beklesin diyorum 🙂
Kocamıda özlicem yaa 🙂)

biz sahurda yemek yiyemiyoruz tes ya. illa kahvaltı olucak. onu bile zor yiyoruz ya iftarla sahur arası çok kısa bu sene =(

günaydın kızlar. Tatlım ben fasülyeyi sahur için değil iftar için yaptım zaten geldiğimde yemeğim hazır olsun diye sahurda hazırlıyorum. Eşim oruç tutmuyor zaten bende peynir ekmek felan atıştırıp yatıyorum hemen bende yemek yiyemiyorum sahurda

Geçmişe göz atıyorum ne var ne yok diye 🙂
Niye ter basıyor ya eşinin yardım etmesi en güzeli ikra. onlardan gizlimiz saklımız yok artık. kuzenimden falansa eşim yardım etsin isterim ben.

Talha olacak canım. Daha 2 aylık hamileyken cinsiyeti belli değildi. Rüyamda görmüştüm, oğlum oluyor ve ismini Talha koyuyorduk. Ogün bugündür hiç değişmedi.

Hayırlısı olsun inşallah. benim eski çalıştığım yerde de biri hamileydi. oda levent görmüş rüyasında onu koymuştu.
bazı bebekler ismiyle geliyorlar.

biz sahurda yemek yiyemiyoruz tes ya. illa kahvaltı olucak. onu bile zor yiyoruz ya iftarla sahur arası çok kısa bu sene =(

Hoşgeldin canımcım.
Bende eşime hafif şeyler hazırlıyorum, yemek yemez asla, genelde kahvaltılık hazırlıyorum.
Sahurdan sonra gözleri açılıyor garibimin, burada iftar 1 saat önce oluyor, biz yemek yiyip annemleri arıyoruz, hala oruç açmamış oluyorlar, bizim yerimizede su için diyolar 🙂

Geçen sene benim ramazan çok hareketli geçmişti, ama bu sene kimse yok, herkes eşime soruyormuş çağırsak gelirmisiniz diye. Biran önce çağırsalarda şu yemek derdinden kurtulsam bee 🙂

Evet teklif etmesi bile güzel fakat ben çok çekingenim bu hususta.
Eşimide rüyamda görmüştüm, bakalım rüyamda gördüğüm bebek gelecekmi, merak ediyorum.