sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Temmuz 2012 #32.861 1bardak sütle 1paket krem şantiyi kabartıyoruz, 10dk buzlukta bekletiyoruz krem şanti kıvamını alınca, içine elimizle parçaladığımız petibör bisküvileri ve dövülmüş ceviz veya fındıkları ekliyoruz, bu karışımı borcama döküyoruz üstüne çikolata sosunu yapıp bulukta bekletiyoruz 1paket krem şanti 1paket petibör bisküvi 1paket çikolata sosu dövülmüş ceviz veya fındık arzuya göre üstüne çilek muz hindistan cevizi de koyabiliriz
1bardak sütle 1paket krem şantiyi kabartıyoruz, 10dk buzlukta bekletiyoruz krem şanti kıvamını alınca, içine elimizle parçaladığımız petibör bisküvileri ve dövülmüş ceviz veya fındıkları ekliyoruz, bu karışımı borcama döküyoruz üstüne çikolata sosunu yapıp bulukta bekletiyoruz 1paket krem şanti 1paket petibör bisküvi 1paket çikolata sosu dövülmüş ceviz veya fındık arzuya göre üstüne çilek muz hindistan cevizi de koyabiliriz
Kafa Hamiş Melek 27 Temmuz 2012 #32.862 tuttu fırlatı kalbimiiii ezdi üstüne çiğnediii zamanlan geçer dedi zamanla zamanla
Kafa Hamiş Melek 27 Temmuz 2012 #32.864 armaganım' Alıntı: offf sahil tarif harika yaaa kafacm nbr? Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım canım 🙂 senden naberrr 🙂 bebiş uyuyormu şimdi 🙂
armaganım' Alıntı: offf sahil tarif harika yaaa kafacm nbr? Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım canım 🙂 senden naberrr 🙂 bebiş uyuyormu şimdi 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Temmuz 2012 #32.865 armağan yap ye valla akşama bende üşenmeden yapcam 🙂 - - - Updated - - - akşam misafirlikteiz yapamaacğım tüh
armağan yap ye valla akşama bende üşenmeden yapcam 🙂 - - - Updated - - - akşam misafirlikteiz yapamaacğım tüh
armaganım Hamiş Melek 27 Temmuz 2012 #32.867 bende de ayni cnm ne olsun işte yok canm uyumuyor halasının kucağnda... ben zaten cok uyutmuyorum uyandrp emziriyrm surekli
bende de ayni cnm ne olsun işte yok canm uyumuyor halasının kucağnda... ben zaten cok uyutmuyorum uyandrp emziriyrm surekli
Kafa Hamiş Melek 27 Temmuz 2012 #32.868 armaganım' Alıntı: bende de ayni cnm ne olsun işte yok canm uyumuyor halasının kucağnda... ben zaten cok uyutmuyorum uyandrp emziriyrm surekli Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım Allah eksikliğini göstermesin inşallah 🙂
armaganım' Alıntı: bende de ayni cnm ne olsun işte yok canm uyumuyor halasının kucağnda... ben zaten cok uyutmuyorum uyandrp emziriyrm surekli Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım Allah eksikliğini göstermesin inşallah 🙂
armaganım Hamiş Melek 27 Temmuz 2012 #32.869 amin cnm tez zamanda sana da nasip etsin ne kadar cok istediğini biliyrm cunku...
Kafa Hamiş Melek 27 Temmuz 2012 #32.870 armaganım' Alıntı: amin cnm tez zamanda sana da nasip etsin ne kadar cok istediğini biliyrm cunku... Genişletmek için tıkla ... canı gönüldennnnn Amin diyorum canım 🙂 çok sağol gerçektende çok istiyorum 🙂
armaganım' Alıntı: amin cnm tez zamanda sana da nasip etsin ne kadar cok istediğini biliyrm cunku... Genişletmek için tıkla ... canı gönüldennnnn Amin diyorum canım 🙂 çok sağol gerçektende çok istiyorum 🙂