Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar esencim şimdi okudum kötü olmuş ama bozma moralini herşeyde bir hayır vardır belki daha iyi bir yerin olur daha huzurlu olursun belkide kendi dükkanını açarsın sevdiğin işi yaparsın. Bizim ustanın kızı geldi bugün benim yanıma ben bugün fazla gelemem bilginiz olsun öpüyorum kızlar

günaydın kızlar

nasıl geçti hafta sonunuz

ben yorgunum çokkkk ve bütün pazar elektrikler yoktu akşam 10 geçe geldi
sıcaktan bunaldık resmen

günaydın canım. Ay bizde gitse çok kötü olurdu dün eşimin tarafını ağırladım. menüm Nohutlu etli çorba, börülce salatası, çoban salata, yoğurtlu biber kızartma, izmir köfte, fırın makarna, kadayıflı muhallebi ve dondurma, karpuz ve kabunda müesssemizin ikramıdır🙂

canım şuaralar yoğunlaşamıyorum soran oluyor ama bu kadar stres varken ilham gelmiyor.
buakşam bişiyler çıkarmaya çalışıcam
zaten daha çokyeni bloğum hemen ha diyince sipariş geliceğini sanmıyorum
ama eşimin iş yerinden kurs istiyenler oldu
kabul etmedim bende başkalarına öğretmek gibi niyetim yok şuanda
ilerde dükkan açmak istiorum aslında ama bakalım kısmet.

sahill elektrikler mi yoktuu susuz ve elektriksiz düşünemiyrum
çok zor oluyor valla yarım saat elektrikler kesilsin canım sıkılıor eskiden insanlar nasıl yaşıormuş yaw

günaydın kızlarrrr 🙂

bende hafta sonu nasıl geçti hiç anlamadım eşimle gezdik dolşatık hep vakit geçsin diyeee 🙁

esencimmm hakkında hayırlısı olsun canım çok üzüldüm

a esen ya cumartesinden mozaik ile krem şantili tatlı yaptım çamaşırları yıkadım allahtan ama ütüler vardı pazar yaparım dedik ee yemekte kalablık misafir vardı çatıda yedik in çık iki kat kaç kez terledim çok kötü tüm gün yoktu berbat kadayıfta yaptım muhallebili ama anca dondurucuya attım

çok berbat ya kaç kez aradık ağzıma geleni saydım nu ne böyle bir pazar evdeyiz şuna bak bilmem ne 1 de yattım 3 de kalktım su içip tekrar