Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kafacannnnnnnnn şu travojen krem vardı hani şeyim-de yine iç kısmında iki yanda kızırıklık ve böyle kabarcık bişiler olmuş pişik gibi sızlıyor onu sürdüm 3 gün bana mısın demedi.

kızlar bura gerçekten sıktı artık benide
kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum
çok fazla durmıcam zaten onu biliyorum
psikolojim berbat durumda sürekli ağlıyorum
okula gitmek istemeyen tembel çocuklar gibi oldum
sabah kalkıyrm midem bulanıyor
çokmu abartıyorum acaba....
sahilciğim maşallah valla gördüm fotoları onca kalabalık birsürüde şey yapmışsın
ellerine sağlık

esencim valla ben avara işlerde yoruldum daha çok ama kızçe yaptı 20 kişiydik çorba pilavı zaten ızgara vardı birde in çık yordu beni

kafacannnnnnnnn şu travojen krem vardı hani şeyim-de yine iç kısmında iki yanda kızırıklık ve böyle kabarcık bişiler olmuş pişik gibi sızlıyor onu sürdüm 3 gün bana mısın demedi.

canım çok geçmiş olsunn..

Allah Allah neden geçirmediki acaba ya o krem hemen kesiyodu normalde..acaba mantar değilde ondan dolayımı işe yaramadı nikiii

kızzlar ben biraz akaçıyrm pcm açık kalmasın onuda inceler bu uyuzlar
gelirim sonra yine
niki geçmiş olsun cnm bol su ile yıka krem fln kullanma bilmiorsun sonuçta ne olduğu.
sıcaklardan oluordur belki

kuzu iç kısım var ya hani kırmızı tüysüz kısım🙂 idrar şeyi var orda onun üstü işte yanlar pütür pütür olmuş ve sert kıpkırmızı içi

tamam canım anladım..bence o pişik olabiliri çok büyük ihtimalle..sabahtan akşama oturmaktn..ama bence sen ihmal etme canım ya bi doktora git,eğer izin alamazsan iş yeri hekimi varsa ona görün yada hiç olmadı bi eczaneye gir izah et durumu onlar bi merhem verirler sana bence