Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın pine naber nasılsın

günaydın sahilooo iyiyim sen nasılsın bebiş büyütüyoruz işte 🙂

günaydın kuzu bebişinle sanaaaa
nasıl gidiyor belirtielr iyice artmıştır bulantı filan var mı kuzu sen ilk ayında nasıl belirtiler oldu öğrenmeden önce

günaydın zuzuuuuuu çok şükür çok iyi gidiyor maş. diyeyim kendime aş ermedim ve kusmadım hiç 🙂 herkes şaşırıyorrr nasıl hamilelik diye hemen şöyle diyeyim
1 mayısta regli oldum yaklaşık 15 mayıs gibi bi akşam öyle otururken sağ kasığıma bi ağrı girdi ama çok kötü sonra sanki içimde birşey gezmeye başladı belkide
bana öyle geldi göğüs uçlarım çok acımaya başladı o kadar bende çok birşey olmadı 28 mayıs gibi regli olmam gerekiyordu 1 hazirana kadar bekledim olmadım
test yaptım hemen kıpkırmızı çıktı çizgiler rabbim sizede tez vakitte nasip eylesin inş. aratmasın kimseyi bu yolda amin

evet pineye nikice sorular

pine sorgudasın hemen kaçmak yok

şimdi dr gittinmi
adetin kaç gün geçti anladın
kaldığını anladınmı o ay

hissettim ben tuttu galiba bu sefer dedim insan hissediyor galiba yawww

- - - Updated - - -

bi varsın bi yoksun ne demek kızzzz gezenti 🙂 geliyorum ya arada

en belirgin zaten gögüs ucu sızlaması canım baya okudum bunu.bizde bu ay çalışmalara başladık 3 ağustos bat. ilk haftalalr bendede kasık ağrısı çoktu bu hafta hiçbirşey yok kuzu hayırlısı inşallah herkese istediği zaman verssin rabbim.Amin.

aminnnnn aminnnnn hadi hayırlısı beklemeyin anammmmm zaten neyi bekliyorsunuz doğurun bebişlerinizi 🙂 regli olduktan hemen hemen 15 gün sonra kasık ağrısı oldu bende sonra geçti rabbim gönlüne göre verir inş.

Günaydınlar kızlar. Pineciğim hoşgeldin. Rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Böyle okudukça hevesleniyorum bende ama sonra Şıpıdık biraz daha bekle diyorum 🙂

kuzu valla bende neden beklemişimki diyorum zorlu bir süreçmiş ya olacak olmayacak düşüncesi hemen oalcak diye birşey yok o yüzden süreç uzarsa insan daha çok üzülür sende başla bence çalışmalra kuzu