Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben affedemiyom

hele hele unutmayı hiç yapamıyom

sana bununla ilgili bir hikaye paylaşıyim o zaman🙂

yaşlı kadının biri annesi tarafından terk edilmiş küçük aslan yavrusuna kıyamayarak eve almış gel zaman git zaman aslan büyümeye başlamış birbirlerine çok alışmışlar yaşlı kadın büyük bir titizlikle bakıp besliyormuş günlerden bir gün yemeğini verirken aslan elini ısırmış yakınları tarafından hastaneye kaldırılmış tedavi olur ancak yaşlı kadın durumu bir türlü kabul edemez ben onu büyüttüm besledim beni nasıl ısırdı diyerek kendini kahreder yakınlarınında zorlamasıyla psikoloğa gider durumu anlatır psikolog kendini eskisi gibi mutlu etmek istiyorsan onu affetmelisin der.yaşlı kadın aslanı tekrar beslemek için alır ancak kısa bir süre sonra yine beslerken elini ısırır.yaşlı kadın bu defa yıkılır.psikoloğuna gider ve anlatır ''siz bana mutlu olmamm için aslanı affetmemi söylediniz ancak yine beni ısırdı '' der.psikolog yaşlı kadına şöyle der ''affet ama sakın unutma''.

az kaldıda bende hiç bir his yok nötr kızlar 🙂) bakalım hayırlısı diyelim umarım hepimiz güzel haberler veirirz arka arkayaa

heyecan varmı nikiiiii çok az kaldıııı ay ben bile heyecanlandım 🙂
e napim öyle yada böyle gene ben yapacağım🙂 Eve zaten bitkin halde varıyortum iftara yakın takatim kalmıyor semizou temizlemek gözümde büyüyecekti bende sahurda yaptım

sen daha iyisini bilirsin canım insan kendini daha iyi anlıyo..bende iftardan sonra bitmiş halde oluyorum

güzel bi hikaye kelebekcim

ama unutamıyorum aklımda hep dönüyo düşünceler ve böyle oluncada affedemiyorum ister istemez 🙁