sonracığıma bugün bir bayan eklemiş faceden beni kabul ettim
eşimin uzaktan yengesinn ablasıymış
neyse o çok güzel şeyler yazmış kadın görmüş çok beğenmiş.
çok mutlu oldum.demekki artık baya baya bulunuyorum
sonracığıma bugün bir bayan eklemiş faceden beni kabul ettim
eşimin uzaktan yengesinn ablasıymış
neyse o çok güzel şeyler yazmış kadın görmüş çok beğenmiş.
çok mutlu oldum.demekki artık baya baya bulunuyorum
sen gerçekten çok azimli birisin esencim seninle gerçekten gurur duyuyorum ve seni tekrar tekrar çok tebrik ediyorum. Senin iş durumun ne oldu yerin değişecek mi belli mi
tes efsaneyi soruyorsan çoktan satıldı yenisi almıştı babam toyota nın ancak 2011 modeli çok güseldi ancak bir tesrlik oldu babam geri verdi arabayı şimdi iyice arabasızız🙁
tes efsaneyi soruyorsan çoktan satıldı yenisi almıştı babam toyota nın ancak 2011 modeli çok güseldi ancak bir tesrlik oldu babam geri verdi arabayı şimdi iyice arabasızız🙁
huhu kızlarrrrr sess verin yahuuu akşama neler var biz bugun ılk defa ıftar yapacagız karısık kızartma yaparım yogurtla (çok sık yapmıyorum)
tarhana çorbası yaparım
kavun keserim yanına favorimiz🙂şükür
huhu kızlarrrrr sess verin yahuuu akşama neler var biz bugun ılk defa ıftar yapacagız karısık kızartma yaparım yogurtla (çok sık yapmıyorum)
tarhana çorbası yaparım
kavun keserim yanına favorimiz🙂şükür
sizler sayesinde yemek yapmayı öğrenmiştimeşim mutfagın halini görünce şok olmuştu birde dolma yapmayı öğrendiğimde sürekli dolma yapıyordum eşim geçenlerde diyorki tamm güsel oluyordu ama her gün dolma yapıyordun diyor
şimdi akşam içn menü söylüyor bna senn yemklerine alıştım annemn yemeklerini bile begenmez oldum diyor 🙂sizn elinize su dökemem ama bnde yapıyorum seve seve birşeyler🙂
- - - Updated - - -
turşuda menünün yannda güsel olur sahillom canm istedi ohh afıyet olsun