Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benim mantığıma göre bozmaması lazım canım ama google anneyede bir sormak lazım

günaydınnnnnnnn kafacannnnnnnnn ne kremi nerene sürüyorsun kuzu ee burda millet akşama kadar ateşten kolanyağı sürüyor🙂)

ya kızlarr geçen nikinin anlattgıgı yer varya orası benimde azcık karardı..dün gece filan krem sürdüm biraz iyi geldi ama sabah sürmedim roucumu zedelemesin diye çok kararsızım açıkçası 😕

günaydın kızlarr
ikracığım sağol cnm inş.
geçen aklıma geldin bu sıcaklarda Rabbim klaylık versin
biran önce sağlıcakla al bebişini kucağına

kafa valla tam bilemicem ama bozulmaz herhalde krem sonuçta yencek bişiy değilkiii

kızlar akşam koçişe nasıl sniir oldum yaa
erkekler ne kadar düşüncesiz ne kadar

ya kafacan bi ark.ı var ist.da kız arkadaşı ile gelcekmiş c.tesi
geçen c.tesi dedim bahane bul mesaisi var esenin dersin ev çok kirli camlar batık her yerin her şeyin teizlenmesi lazım bayram temizliği yapcam kalsın dedim bayramda gelsinler
yooo ben ona öle dememişim gibi buhafta sonu grlin demiş yatılııı
ya dedim insafff
ev kirli evimi temizlicem millete bu Allahın sıcağında yemek mi yapcam
zaten ramazan kendim suçluluk duygusundan bişiy yemiyorum millete yemek yapmak zoruma gidio şimdi.evi görseniz hamam dersiniz balkon yok bişiy yok havalar serinlesin bende rahat rahat ağırlıyım dedim ama nerdeee
insanlarda düşüncesiz bu insan bütün hafta çalışıo bir günü var dinlencek demiolar biz gelcez biz gelcez
ben nerde yatırım ayrı ayrımı yatak açım açmasam ramazan günü günahamı gireyim birlikte yatırayım
eve gidicem cam silicem koltuk kanepe silcem
bayramda bi daha silcem sinir oldum ya gerçekten sinir oldum
örtülerim bile yayılı değil yıkadım kirlenmesin tekrar diye yaymadım.onları ütüle bilmem ne offf

canım sen sinirlenmekte haklısın..ama belki eşine zor durumda kalmıştır..e adamlar ille gelcez biz dediyse eşinde bişey diyememiştir belkide..

ya aslında gelecek olan misafirin düşünmesi lazım ramazanda ne işleri varmış Allah aşkına yaaa..biz sahura zor kalkıyoruz hergün ne yapcam derdi birde misafiri hiç olmaz yani gerçekten

oruçuluyum işte ne yazıdıgmı biliyomuyum ben

valla neden oldu bilmiyorum ama kaşıntı yok sadece orası kızardı acıyo bazen 😕 ya böyle oluncada herşey etkileniyooo heeee...şimdi kocişe dicem oda haydaaaa o nerden çıktı dicek kuzu sen ne kremi sürüyorsun ben travogen sürdüm dün gece a
niye karardıki diyorum kafaa için efilan kaçmaz kız sür sende mi pişik olduki benim hala kuruluk yapıyor orası bitişmiş gibi aynı