esencim evli olsalar kendileri yaptığı için detay bakarlar incelerler
bence gelen kişiler bu kadar dert etmez senin kadar temizliği madem söylenmiş artık önüne bak germe kendini boşu boşuna bir üstün körü silersin o kadar
ee tabiki ayrı yatak sarcaksın kendileri birleşirse orası onları ilgilendirir
yemek içinde senin elinden herşey geliyor yemek sorun değil sen kendini suçlu hissetme hiç sonuçta zorlamanın da öfleyerek püfleyerek tutmanın anlamı yok sağlıklı insanlar ve tutabilenler tutuyor zaten
bence bu son diyerek eşini uyar sormadan danışmadan anlamadan aktarmasın
ya canım benim dedim ki esenin mesaisi var haftasonları dersin yooo öle dememiş
buyrun gelin deöiş.bide dioki arar söylerim gelmesinler
ya iyice kızdırıo böle olunca
erkekler düşünmüo evde bi karış toz varmış
kadın akşam 6da gelip hem yemek hem temizlik yapıcakmış
yooo onlar otursunlar ark.ları ile sohbet etsinler biz yorulalım aygır gibi koşturup duralım
zaten gerginim birde gerçekten yoldan geliolar
aaa demez mi köfte alırım kızartma yaparız pilav yaparsın
yaw kendimize yapar gibi 2 patatesten kızartma yapılırmı dünyanın kızartması bu sıcakta kaş yapayım derken göz çıkarıo
ben ondan ilgi bekliorum moralim düzelsin die bi yerlere götütür belki die bekliorum o yatılı misafir çağırıo ya
valla neden oldu bilmiyorum ama kaşıntı yok sadece orası kızardı acıyo bazen 😕 ya böyle oluncada herşey etkileniyooo heeee...şimdi kocişe dicem oda haydaaaa o nerden çıktı dicek kuzu sen ne kremi sürüyorsun ben travogen sürdüm dün gece a
ya canım benim dedim ki esenin mesaisi var haftasonları dersin yooo öle dememiş
buyrun gelin deöiş.bide dioki arar söylerim gelmesinler
ya iyice kızdırıo böle olunca
erkekler düşünmüo evde bi karış toz varmış
kadın akşam 6da gelip hem yemek hem temizlik yapıcakmış
yooo onlar otursunlar ark.ları ile sohbet etsinler biz yorulalım aygır gibi koşturup duralım
zaten gerginim birde gerçekten yoldan geliolar
aaa demez mi köfte alırım kızartma yaparız pilav yaparsın
yaw kendimize yapar gibi 2 patatesten kızartma yapılırmı dünyanın kızartması bu sıcakta kaş yapayım derken göz çıkarıo
ben ondan ilgi bekliorum moralim düzelsin die bi yerlere götütür belki die bekliorum o yatılı misafir çağırıo ya
geçen ben doktora söylemiştim o bana bi krem vermişti ama ismini unuttum şimdi dolapta duruyo..sanki bana bi işe yaramıycak gibi gelmişti kullanmamıştım
benim içim rahat etmicekki öle sahilciğim
sonuçta ev öle bi silerim tozunu alırım havasında değil
heryerlerin inceden temizlenmesi lazım.
yardım edermiş miş
halıları yıkadım kaldırdım onlar serilcek bilemem ne
geçenlerde de bizim sitede bi ark.lar var ya bahsetmiştim
adam çok içki içio
rahatsız oldum sonuçta benimkiede verio
her akşam çağrıolar
bende dedim bu akşam gitmicem evimde oturup ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyorum bir gece. ben her akşam orda sandalye tepesinde oturmak zorundamıyım yaw.
neyse başladı yok efendim insanlardan uzak duruormuşum
kopuk yaşıyormuşum
insan içine çıkmak beni rahatsız ediormuş
neyse o krizi atlattık.şimdide bu
ne arkadaş meraklısı insan çıktı benim kocam yaa
dün de ayarım çıktı yemeğe gittik eve geldik 11 geçiyordu bizimkiler yatmadı uğradım yanlarına
neyse eşimin teyze oğlu ve eşi gelmişler kayınpederime dün demişler çay içmeye gelcieğiz işte bize kimse bişey demedi girdik hoşgeldiniz felan biz geldik siz yoksunuz aa sizin geleceğinizden haberimiz yoktu olsaydı gitmezdik zaten dedim oda dedi kayınpederin söylemiş x geliriz akşam diye beni haberim yok dedim unutuldu sanırım dedim ee zaten sen bana gelicektin konuşmuştukya haberleşelim diye niye aramadın dedim bozdum safik birde adam uyutacakalr ayakta haha
sizde gelin bize dedi dedim ki biz çok geldik brn buyur ettim herkesi isteen gelir dedim laf soktum habure çok meraklıyım sanki birde geldik yoktunuz diyor
ne söyleyipte sokacak hiçte bile çatır çatır esirgemem lafımı valla
atıp tutmasın öyle biz size gelcektik madem kayınpederime diyeceğine baba eşime söyle ara mantık dışı 🙂 önemsemedim
- - - Updated - - -
bizde bu pazar iftara gideceğiz e haliyle almam gereken iki kişi oldu 🙂