yollarda metroda millet cık cık sakız çiğniyor su içiyor önceden tutmayanlarda vardı ama gizli gizli yapıyorlardı ayıp diye ne bileyim çekiniyorlardı şimdi temelli rahatlar nerdeyse biz saklıcaz tutuğumuzu
herkesin kendi inancı bakışı ama çok relax olanda var hastadır tuttamıyordur gayet normal ama bilerekte ortamda şerkillik ypamalarına sinir oluyorum
tabiki herkesin günahıda sevabıda kendine mesela bn tutamıyorum ama iyi laf etmiş gerçekten🙂
tes bnde 3 gün tuttum birdaha tutamadım eşimde tutma diyor gerçekten kötü oluyorum
sahill son günler kaabalktan cıkılmıyorr çarsıya bncede şimdiden almak lazımm ben bayramlk almıycam olanlarla idare ederim
sahill dün facete yazmışlar eskiden osmanlı döneminde hristiyanlar osmanlı hanedanlıga ve halkına oruc tutma konusnda saygı duydukları ıcın sokaklarda yiyip içmezlermiş dün yazmışlar bu yazının altına siz hangi dindensiniz diye.bnde tutmuyorum ama oruclunun yannda yiyp içilmez asla
biz geçen eşimin arkadaşıan gitik onlar ilk geldiğinde pasta almışlardı bize bedne boş gitmeyeyyim diye çerzlik aldım renkli
oda bize gelirken süs eşyası birde çiçek getirmiş ya sürekli böyle alış veriş gibimi olcak acaba şimdi pazar yemeğe gideceğiz haha ko-la alalım
biz geçen eşimin arkadaşıan gitik onlar ilk geldiğinde pasta almışlardı bize bedne boş gitmeyeyyim diye çerzlik aldım renkli
oda bize gelirken süs eşyası birde çiçek getirmiş ya sürekli böyle alış veriş gibimi olcak acaba şimdi pazar yemeğe gideceğiz haha ko-la alalım
bnde mutlaka gezmeye gıttıgım yere yazın dondurma cola falan alırım ılk defa gıdıosam hedıye alırım ama her defasnda alınmaz ki
akşama annemdeyım dun buzluga kofte hazrlamstm onu goturecegm mercmek corba taze fasulye ohhh missss
yollarda metroda millet cık cık sakız çiğniyor su içiyor önceden tutmayanlarda vardı ama gizli gizli yapıyorlardı ayıp diye ne bileyim çekiniyorlardı şimdi temelli rahatlar nerdeyse biz saklıcaz tutuğumuzu
herkesin kendi inancı bakışı ama çok relax olanda var hastadır tuttamıyordur gayet normal ama bilerekte ortamda şerkillik ypamalarına sinir oluyorum
dün metroda kız ynıda şarıl şarıl su şişesiyle oynuyordu lıkır lılık içiyor birşey dememek için kendimi zor tuttum tutmayan beni hiç ilgilendirmiyor ama ulu orta yiyip içenlere bende çok sinir oluyorum