tesadüf Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2012 #33.152 günaydın kızlar. Hayırlı cumalar diliyorum. Kız sahil biz seninle aynı gün regl olduk dün akşam bizim yumurtlak dönemimizmiydi bizde kaza olduda
günaydın kızlar. Hayırlı cumalar diliyorum. Kız sahil biz seninle aynı gün regl olduk dün akşam bizim yumurtlak dönemimizmiydi bizde kaza olduda
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Ağustos 2012 #33.154 akşam bir sürü ütü yaptım sonra devirdim kenidim yttım kötüyola baktım azıcık 🙂 - - - Updated - - - tesaduf' Alıntı: günaydın kızlar. Hayırlı cumalar diliyorum. Kız sahil biz seninle aynı gün regl olduk dün akşam bizim yumurtlak dönemimizmiydi bizde kaza olduda Genişletmek için tıkla ... evet yumurtlak zamanlarımız kazan nasıl oluyor kız
akşam bir sürü ütü yaptım sonra devirdim kenidim yttım kötüyola baktım azıcık 🙂 - - - Updated - - - tesaduf' Alıntı: günaydın kızlar. Hayırlı cumalar diliyorum. Kız sahil biz seninle aynı gün regl olduk dün akşam bizim yumurtlak dönemimizmiydi bizde kaza olduda Genişletmek için tıkla ... evet yumurtlak zamanlarımız kazan nasıl oluyor kız
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Ağustos 2012 #33.155 iyi olmuş tes sen isityorsun neticede 🙂 bence eşin bilinçli yapıyordur
nickimi kim yedi Hamiş Melek 3 Ağustos 2012 #33.156 tess kaza nasıl oluyor kız onc aayda birkere olamdı bizde sızıyon mu ne yapıyorsun
tesadüf Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2012 #33.157 ay ne bilim oluyo bizde işte bende anlamadım şimdi oruç oruç nasıl anlayatım size 🙂 Bilmiyorum bilinçlimi yapıyor ama damla geliyor dedim güldü🙂
ay ne bilim oluyo bizde işte bende anlamadım şimdi oruç oruç nasıl anlayatım size 🙂 Bilmiyorum bilinçlimi yapıyor ama damla geliyor dedim güldü🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Ağustos 2012 #33.158 hayırlısı tes bakalım ben ne zaman olacağımı bilmiyorum şimdi bir hfta geçikt geçen aydan bu ayda 20 demi yoksa 12 demi anlamadım
hayırlısı tes bakalım ben ne zaman olacağımı bilmiyorum şimdi bir hfta geçikt geçen aydan bu ayda 20 demi yoksa 12 demi anlamadım
nickimi kim yedi Hamiş Melek 3 Ağustos 2012 #33.159 tessss eşin bide niye gülüyorkii ben ilk zamanlar kocişin aklını alıtyordum bi kaçırrr oraya düğüm atarım diyee
tessss eşin bide niye gülüyorkii ben ilk zamanlar kocişin aklını alıtyordum bi kaçırrr oraya düğüm atarım diyee
esennruzgar Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2012 #33.160 kızlar bu ara herkes ya bebiş istio ya hamile. dr dr geziolar ya da hergün bir haber alıyorum şunun erkek bebeği olcak şunun kız. bi bizde tık yok
kızlar bu ara herkes ya bebiş istio ya hamile. dr dr geziolar ya da hergün bir haber alıyorum şunun erkek bebeği olcak şunun kız. bi bizde tık yok