Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kızlar bizde cumartesı ablam annem bn anneaneme gittik bizleri görünce cok senvndı 1 gün kaldık ordan ablama geçtik denize girdik akşam yemeği yedik geldik gece saat 12.30 gibi 1 geceliğine eşlerimizi evde bırakmış olduk eşim yazık iftar bile yapmamış pazar sabahı çok duygusal bir msjla uyandım uzun zamandr böyle güsel duygusal msj yazmıyordu eşim çok mutlu oldum gerçi hep ondan beklemekte yanlış olur 🙂🙂bugnde işler yogundu erken geldım işlerimi hafiflettim iki arkdaş izinli yine işler bana kaldı 🙁🙁

hafta sonu doktora gittik bizde ikili testimizi yaptırmaya benim koca popolu KIZIM öylece yattı 🙂 sadece ellerini ayaklarını ve kafasını oynattı bize ama sonunda hareket etmeye başladı kuzum 🙂 KIZIM dedimde doktor şuan kız gibi gözüküyor bir dahaki kontrolde kesinleşir ama şuan kız dedi 🙂 rabbim sağlıklı eylesin herkese yaşatsın bu duyguyu kimseyi aratmasın amin

bende cumartesi iş çıkışı 3de evdeydim
3 bir yattım 6 kalktım kızçe yapmış herşeyi bir salata yaptım karpuz kesitm
taşıdık terasa 🙂 kalabalıktık annemelr geldi çay tatlı derken 12 geçiyordu saat pazarda ark yemeğe gittik eşmi doğum günü hediyesi çanta almıştı onu değiştk kayınma telefon aldık iftar ettik çaya gittik gezdik iyi oldu

cumartesi eşim evi silmiş süpürmüş mis gibi bana hiç birşey bırakmamış
bende 4 makina çamaşır yıka topla ser pöfffffff bunlarla yetindim

bugünde annem çağırdı bakalım 🙂

pine sen zaten kız istiyordun inş. istediğin gibi olur kız erkek farketmez asma hayırlısı sağlıklı olsun da
sende ne o kadar yordun kendini hamile olmazsın koşturursun olursun koşturursun

Kızlarr bende eve geldim ev pırıl pırıl olmuş eşim diyor kimseye söyleme meger temzlk yapmış kocam her yeri silmiş süpürmüş şükürler olsun eşimin faydası cok bna

kızlar bende kpss calısıom eylülde sınavım dua edin 72 puan falan alıyım iş yernde kısıtlı zamanda calısıyorum katipliğe hazırlanacagm inşallh 70 puanı aşarsam ama dersler cok agır pehh