tesciğim sağol canım
valla pratik kazandım galiba tüm yemekleri sıra ile ocağa koyup sıra ile alıyorum normalde de 3 yemeği 1 saatte yetiştirmeye çalıştığım için hız kazandım iftar vaktine kadar daha kolay yaparım
geçmiş olsun canım tedavisi olan birşeyse şükür. Bebekten öncede belirli vermesi iyi tedavi olup öyle bebk olması daha iyi olur. İnşallah tez vakitte geçer canım
tesciğim sağol canım
valla pratik kazandım galiba tüm yemekleri sıra ile ocağa koyup sıra ile alıyorum normalde de 3 yemeği 1 saatte yetiştirmeye çalıştığım için hız kazandım iftar vaktine kadar daha kolay yaparım
nicki durumlar nasıl vla deli olacam bnmi ümidim yok sizler sayesnde seviniyim çünkü biz ara verdik uzunca benim mide tedavim başladı zorlu bşr zaman bni bekliyor bebek planı epeyce unutuldu moralim bozuluyor ama bir yandanda midemin birazda olsa düzelicek olmasına seviniyorum
Bende annemler evde yokken çok zor yemek yaptım mısırlı pilav yaptım ben pirinçleri yaklaşık olarak 15 dakika kavuruyorum pirinçler tencerede kavrulurken tavukları yıkadım sosladım fırına attım pirinçleri karıstırdım suyunu ekleyince salataya geçtim