Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Slm kızlaar nasılsınız, bomba gibi geldim demek isterdim ama biras yorgunum 🙂
Dikişlerim var biraz, şimdilik zorlanıyorum, oğlumla meme kavgası yapıyoruz alana kadar uğraştırıyor biraz.
Bu arada yazdıklarınızı görünce tüylerim kalktı, çok duygulandım gerçekten.
Normal doğum çok iyi ama kesinlikle epidural tavsiye ederim.

Gelelim doğum hikayeme, malum 2 gün sancı çektim, bir önceki gün doktora gittiğimde bu gece bekliyorum seni dedi, ama ben yinede açılma evde olsun diye sabah 10:30 gibi gittim hastaneye. Bir kısım sancıyı evde çektim, doktor hemen muayene aldı ve açılma 4cm olmuş, hemen yatış dedi. Bu arada doğum çok iyi olacak falan diye gaz verdi bana. Yukarı çıktık, buradaki hastenede sancı kendi odanda çekiliyor son anda doğumhaneye alınıyor, bende odada yavaş yavaş sıklaşmasını bekliyorum. Saat 12:30 oldu açılma falan yok, sonra suni sancı verdiler, saat 3'e kadar çektim ve sadece 2cm açıldı. Hemşireye daha kaç saat sürer dedim, 16 saat bile sürebilir dedi, tabi ben bunu duyunca fenelaştım. Hemen eşimle görüştüm, ben epidural istiyorum dedim, bu arada açılma 7cm oldu ama her 2 saatte 1 cm hesaplayınca daha 6 saat beklemem gerekecekti, o nedenle hemen epidural istedim. Doktorum hemen yanıma geldi neden bu kadar bekledin dedi, bende bu kadar geç ilerleyeceğini tahmin etmiyordum dedim. Velhasıl hemen tahliller yapıldı, akşam 17:30 gibi ameliyathaneye geçtim ve iğnemi oldum. Sonrası rüya gibiydi 🙂 Sancı falan geçti, sadece ıkınma hissi geliyordu, meğer epidural hemen açıklık sağlıyormuş. Ebeler bebeğin kafasını hissedince hemen doğumhaneye aldılar beni. Saat 19:30 gibi oğlum gelir diye bekliyordu herkes ama ben arık sıkıldım, oğlumda dayanamadı ve 18:30'da dünyaya geldi. Doğumhaneye geçip oğlumu görmek sadece 5dk sürdü. Onu görünce herşey bitti zaten, doktor hemen alıp kordon bağını kesti, hemşirede hem seviyor hemde giydiriyor, biraz kızar gbi yaptı, oğluşumda öfkeli öfkeli ağlamaya başladı. Hemşire bana pek sinirli bir oğlun var diyor 🙂 Sonra dikiş için seni uyutayım dedi, 4 dk kadar uyudum, uyandığımda bebişi çoktan yukarı çıkarmışlardı ve yukarı gittim. Herkesin yüzünde bir gülümseme hakimdi. Saolsunlar sancı sırasında yanımda olan çok dostum vardı, benimle beraber ağladılar, hemde çok koşuşturdular. Derlerya ev alma komşu al diye, gerçekten çok doğru, ne kadar kuzenim olsada çok tecrübesiz, o ablalar olmasaydı daha zor olurdu eminim...

canıııımmmm çok sevindim bebişini sag salim kucağına almana.rabbim hic ayırmasın sizi kuzum.eşinde benimki gibi aynı desene 😀 coook öp benim icin minigini 🙂