Dün boyacıda hamile kadın boya bakıyordu kendine
ama doğumdan sonra mı sürer sürmezmi bilemem şimdi pek süslü doğuma giriyorlar nasip olursa bende isterim ojeli mojeli h
eşimin sülalede bizim bebek mevzusuna çok meraklılar. olsun bitane olsun bitane diye konu açıyolar her geldiklerinde. Sanki kendileri bakıcaklar hem kaynanama hem çocuğa. gelip severlermiş. Eşim biri bişi dedimi istemiyorum çocuk falan diyo annem yetiyo diyo. bu sefer o olmayınca beni sıkıştırıyolar.
bende diyorum istemiyorum 5 sene. eşimde istemiyo ben istesem bile evde çocuk var diyorum 🙂
eşimin sülalede bizim bebek mevzusuna çok meraklılar. olsun bitane olsun bitane diye konu açıyolar her geldiklerinde. Sanki kendileri bakıcaklar hem kaynanama hem çocuğa. gelip severlermiş. Eşim biri bişi dedimi istemiyorum çocuk falan diyo annem yetiyo diyo. bu sefer o olmayınca beni sıkıştırıyolar.
bende diyorum istemiyorum 5 sene. eşimde istemiyo ben istesem bile evde çocuk var diyorum 🙂
Dün boyacıda hamile kadın boya bakıyordu kendine
ama doğumdan sonra mı sürer sürmezmi bilemem şimdi pek süslü doğuma giriyorlar nasip olursa bende isterim ojeli mojeli h
bende istiyorum hatta makyaj filan yapmak istiyorum doğumdan sonra resim çekilirken güzel çıkalım 🙂
ama doğumdan önce yaparsak öcü gibi oluruz haha doğumdan sonrada bitkin olurum biri bana yapsın dicem 🙂
özelemi gidiyosun devletemi kafa. ya bende doktora gitmek istiyorum.
evlendim evleneli hiç gitmedim.
evlenmeden öncede hiç gitmemiştim. gitmek lazım aslında. bişey varsada önceden bilelim önlemimizi alalım.
hangi doktora gidiceğimi bilmiyorum araştırıyorum şu an.