twettysale Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.641 Canlı Esen ya nasıl bakıcam ben ona hiç beslemedim ki
esennruzgar Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.642 evdeki mobilyalarıda kemirir o salma sakın öle eve hehe ama çok sevimlidir beee kraker yedir ot yedir öle beslenir o kafesine koy dursun orda başındayken salıverirsin arada.
evdeki mobilyalarıda kemirir o salma sakın öle eve hehe ama çok sevimlidir beee kraker yedir ot yedir öle beslenir o kafesine koy dursun orda başındayken salıverirsin arada.
esennruzgar Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.643 ay meraktan öldümm cnm ben 5dakikalığına hava değişimine gidiyorum gelince haber veririm
nickimi kim yedi Hamiş Melek 15 Ağustos 2012 #33.645 tweety senin aldattığını ispatın yok mu pekii onun yaptıkları karşısında senin hakaretin az bile birde nişanlındı sende kanıt topla
tweety senin aldattığını ispatın yok mu pekii onun yaptıkları karşısında senin hakaretin az bile birde nişanlındı sende kanıt topla
esennruzgar Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.646 evet fotosu fln yokmu hiç başka kızlarla ya da bir mesaj
Kafa Hamiş Melek 15 Ağustos 2012 #33.650 ay annelere çikolata işinide halletim kızlarr..çok şükür..siz ne yapmayı düşünoyrsunuz neler alıcaksınız
ay annelere çikolata işinide halletim kızlarr..çok şükür..siz ne yapmayı düşünoyrsunuz neler alıcaksınız