aşkkelebeği Hamiş Melek 15 Ağustos 2012 #33.652 tvett o davadan hiç bir şey çıkmaz rahat ol sen🙂 benmde bir yakınımın başına gelmişti mahkeme düştü birde avukata sor tabi ama mahkemeye katılma zorunluluğun yok gitmezsen hiç bir şey olmaz yni
tvett o davadan hiç bir şey çıkmaz rahat ol sen🙂 benmde bir yakınımın başına gelmişti mahkeme düştü birde avukata sor tabi ama mahkemeye katılma zorunluluğun yok gitmezsen hiç bir şey olmaz yni
Kafa Hamiş Melek 15 Ağustos 2012 #33.653 aşkkelebeği' Alıntı: tvett o davadan hiç bir şey çıkmaz rahat ol sen🙂 benmde bir yakınımın başına gelmişti mahkeme düştü birde avukata sor tabi ama mahkemeye katılma zorunluluğun yok gitmezsen hiç bir şey olmaz yni Genişletmek için tıkla ... kızzzzzz nerdesin benim soruma cevap ver bakam 🙂 niye artık beni unutmazmışsın
aşkkelebeği' Alıntı: tvett o davadan hiç bir şey çıkmaz rahat ol sen🙂 benmde bir yakınımın başına gelmişti mahkeme düştü birde avukata sor tabi ama mahkemeye katılma zorunluluğun yok gitmezsen hiç bir şey olmaz yni Genişletmek için tıkla ... kızzzzzz nerdesin benim soruma cevap ver bakam 🙂 niye artık beni unutmazmışsın
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.654 selam kızlar bizim ustanın kızı burda burayı açamıyorum okumasın diye bilginize fırsat bulunca geleceğim.
selam kızlar bizim ustanın kızı burda burayı açamıyorum okumasın diye bilginize fırsat bulunca geleceğim.
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.656 bu bayram akıllandım hiç bir şey düşünmüyorum 🙂 anneşime alcam güzel etek bulursam birde babişime tişört eşit davranmadım ancak böyle olunca eşitlencek
bu bayram akıllandım hiç bir şey düşünmüyorum 🙂 anneşime alcam güzel etek bulursam birde babişime tişört eşit davranmadım ancak böyle olunca eşitlencek
esennruzgar Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.657 çikolata işi eşime ait iş yerinden veriolar 2 kutu birini annemleregötürüyorum zati cumartesi sabah gidicem anneme sonra tatildeyiz kısmetsee
çikolata işi eşime ait iş yerinden veriolar 2 kutu birini annemleregötürüyorum zati cumartesi sabah gidicem anneme sonra tatildeyiz kısmetsee
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.658 kendim için kavrulmuş lokum düşünüyorum kürdanalra takcam atsınlar ağızlarına küçük boylarından
gece_kusu Hamiş Melek 15 Ağustos 2012 #33.659 sahile uzan' Alıntı: a.s gece kuşu Genişletmek için tıkla ... nasılsınız.. benim hiç arkadaşım yok =(
sahile uzan' Alıntı: a.s gece kuşu Genişletmek için tıkla ... nasılsınız.. benim hiç arkadaşım yok =(
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.660 gece_kuşu' Alıntı: nasılsınız.. benim hiç arkadaşım yok =( Genişletmek için tıkla ... tanıt kendini kimsin evlimisin ark neden yok yenimi üye oldun ne yaaprsın çalışırmısın çoluk çocuk çombalak varmı
gece_kuşu' Alıntı: nasılsınız.. benim hiç arkadaşım yok =( Genişletmek için tıkla ... tanıt kendini kimsin evlimisin ark neden yok yenimi üye oldun ne yaaprsın çalışırmısın çoluk çocuk çombalak varmı