sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.691 Ya acayip çok moktan ama saçma hem umursamıyorum inan ki işe gidp geliyorum onlar da bütün gün bo ş boş dura dura sapıtıyorlar yaşalrına veriyorum haahah aman bu bayram gexeceğimmmmm ikinci üçncü günü kuaför açıkmı acaba ya bir keresinde bayram tarifesi almışlardı föne 15 tl o zaman nişanlıydım ya süslü gitmiştim şimdide geline giderken bakımlı kokoş olayım 🙂
Ya acayip çok moktan ama saçma hem umursamıyorum inan ki işe gidp geliyorum onlar da bütün gün bo ş boş dura dura sapıtıyorlar yaşalrına veriyorum haahah aman bu bayram gexeceğimmmmm ikinci üçncü günü kuaför açıkmı acaba ya bir keresinde bayram tarifesi almışlardı föne 15 tl o zaman nişanlıydım ya süslü gitmiştim şimdide geline giderken bakımlı kokoş olayım 🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.692 valla korkutcam zaten şimdiden korkuolardır bu daha bişiy diiiill
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.694 esennruzgar' Alıntı: sahilll fazla takıp takıştırma özenirr Genişletmek için tıkla ... takmam zaten takı öyle saç baş için diyorum otobüsle gitcez o halde kız takip edip keserler korkarım zaten 🙂
esennruzgar' Alıntı: sahilll fazla takıp takıştırma özenirr Genişletmek için tıkla ... takmam zaten takı öyle saç baş için diyorum otobüsle gitcez o halde kız takip edip keserler korkarım zaten 🙂
Kafa Hamiş Melek 15 Ağustos 2012 #33.695 sahile uzan' Alıntı: Ya acayip çok moktan ama saçma hem umursamıyorum inan ki işe gidp geliyorum onlar da bütün gün bo ş boş dura dura sapıtıyorlar yaşalrına veriyorum haahah aman bu bayram gexeceğimmmmm ikinci üçncü günü kuaför açıkmı acaba ya bir keresinde bayram tarifesi almışlardı föne 15 tl o zaman nişanlıydım ya süslü gitmiştim şimdide geline giderken bakımlı kokoş olayım 🙂 Genişletmek için tıkla ... aman sahil boşver umursamamaya çalış ama kendinide ezdirme öyle her defasında... ona bişey alınıcaksa gerek yok benimkinede alınmadı nasıl olsa de azcık kendilerine bi çeki düzen versinler saçlarını boyattınmı bu arada sen kızzz..
sahile uzan' Alıntı: Ya acayip çok moktan ama saçma hem umursamıyorum inan ki işe gidp geliyorum onlar da bütün gün bo ş boş dura dura sapıtıyorlar yaşalrına veriyorum haahah aman bu bayram gexeceğimmmmm ikinci üçncü günü kuaför açıkmı acaba ya bir keresinde bayram tarifesi almışlardı föne 15 tl o zaman nişanlıydım ya süslü gitmiştim şimdide geline giderken bakımlı kokoş olayım 🙂 Genişletmek için tıkla ... aman sahil boşver umursamamaya çalış ama kendinide ezdirme öyle her defasında... ona bişey alınıcaksa gerek yok benimkinede alınmadı nasıl olsa de azcık kendilerine bi çeki düzen versinler saçlarını boyattınmı bu arada sen kızzz..
gece_kusu Hamiş Melek 15 Ağustos 2012 #33.696 sahile uzan' Alıntı: şnuaslrı bir korkurt esen pişan olsunlar terbiyesizler edepsizler aaaaaa ben bile ayar oldum gece kuşu allahtan şifreli yazdın haaaa 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet iyiki şifreli yazdım.. aleni yazmaya kalksaydım adresimide açık edicekdim
sahile uzan' Alıntı: şnuaslrı bir korkurt esen pişan olsunlar terbiyesizler edepsizler aaaaaa ben bile ayar oldum gece kuşu allahtan şifreli yazdın haaaa 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet iyiki şifreli yazdım.. aleni yazmaya kalksaydım adresimide açık edicekdim
esennruzgar Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.697 twettyy sonn biş sorcam bir hattın kapanması için 3 ay başkasına verilmesi için 3 yıl geçmesi gerekir diye biliyorum doğrumudur
twettyy sonn biş sorcam bir hattın kapanması için 3 ay başkasına verilmesi için 3 yıl geçmesi gerekir diye biliyorum doğrumudur
Kafa Hamiş Melek 15 Ağustos 2012 #33.698 gece_kuşu' Alıntı: evet iyiki şifreli yazdım.. aleni yazmaya kalksaydım adresimide açık edicekdim Genişletmek için tıkla ... ne okuyorsun bakalım ünide..evlilik ve okul zor olmuyormu
gece_kuşu' Alıntı: evet iyiki şifreli yazdım.. aleni yazmaya kalksaydım adresimide açık edicekdim Genişletmek için tıkla ... ne okuyorsun bakalım ünide..evlilik ve okul zor olmuyormu
esennruzgar Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2012 #33.699 o ne bee ben öle bişiy yapmadımm bayramlık fln almadım ben kıslar geçen haftalarda almıştım bi sürükıyafet giycem onlardan zati yokuz bayramlığa gerek yok şort aldım askılı şeyler aldım terlik aldım
o ne bee ben öle bişiy yapmadımm bayramlık fln almadım ben kıslar geçen haftalarda almıştım bi sürükıyafet giycem onlardan zati yokuz bayramlığa gerek yok şort aldım askılı şeyler aldım terlik aldım
gece_kusu Hamiş Melek 15 Ağustos 2012 #33.700 Kafa' Alıntı: ne okuyorsun bakalım ünide..evlilik ve okul zor olmuyormu Genişletmek için tıkla ... ikdisad okuyorum 3.sınıfım... yok zor olmuyor daha bebekte yapıcaz inş..
Kafa' Alıntı: ne okuyorsun bakalım ünide..evlilik ve okul zor olmuyormu Genişletmek için tıkla ... ikdisad okuyorum 3.sınıfım... yok zor olmuyor daha bebekte yapıcaz inş..