Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Slm kızlar nasılsınız, herkese hayırlı cumalar.
Annem ve kuzenimi gönderdim, kalabalığa alışmışken sessizlik çok zor geldi 🙁
Artık oğlumla başbaşa kaldık, ne güzel alışmıştım uyumadığı zaman hemen anneme bırakıyordum sanırım uykusuz geceler beni bekliyor, rahatada baya alışmıştım, annem bütün kışlık yiyecekleri hazırladı, bana sadece bamya ve turşu kaldı, evimi dip-köşe temizlediler, mutfağımın halıları yıkandı, evimde tertemiz oldu. Şimdi herşey bana kaldı...
Dünde iftar yemeği verdik, doğumdan birkaç gün önce bir hadis görmüştüm, peygamber efendimiz (sav) doğumdan 1 hafta sonra bebek için akika kurbanı kesilmesini tavsiye ediyor, bizde bi yerle anlaştık, hem onu kestirdik hemde iftar yemeği vermiş olduk. Annem içinde iyi oldu, tanıdıklarımızla birebir görüşmüş oldu, evimde kirlenmedi.
Sizer nasılsınız, ancak müsait oldum, geçmişe bakmak baya vaktimi alacak, extra bilmem gereken bir gelişme varmı?
Bu arada zerrin adında biri eklemiş beni, bu kimdir biliyormusunuz?

Allah kabul etsin canım. NE güzel keyfiniçıkar oğlunun bol bol kokla ne güzel duygular ya

tesss ne zamandı senin bat ?

vuhayyyy tessss şaşırt bizi tessssss
bana mesaj at bayram seyran demeden tes yoksa sabahın körü ararımmmm ona göre

20 Ağustos bat canım ama eşim açlıktan bulanıyordur diyor. Sizden çok ben şaşırırım tuhaf bir duygu olur heralde. Öğrenirsem emsaj çeekrim sahilcim ama bayramı geçirdikten sonra test yaparım zaten bir kaç gün gecikmesi normal çünkü

Bebişim artık gülmeye başladı teyzesi, ananesiyle güzel anlaşıyordu 🙂
Sakin bir bebek çok şükür, gece uyuyor, öğlen banyo yaptıktan sonra uyuyor, saat 5 ve 12 arasıda beni uyutmuyor, ramazan bitince düzene girer diye düşünüyorum, çünkü biz sahura kadar oturup 4 gibi yatıyoruz, Talha'da 5'ten sonra yarım saatte bir uyanınca uykusuz kalıyorum. Bundan sonra 2 saatte bir emzirmeye kalkarım gece, sabahta kendi uyanıyor zaten.
Tek sıkıntım göğüslerim acıyor emerken, çok şükür yara olmadı ama dikkat etmesem hemen yara olacak gibi, birde oğluşum memede uyumayı tercih ediyor, dün abartısız 1 saat uyumasını bekledim, tam dalıyor derken yine uyanıp emmeye başlıyor, emmesinide beklemek zor oluyor, o nedenle emzik verdim ağzına, çok zorda kalınca vericem artık.
Dün görenler çabuk toparlamışsın dedi, aslında tam toparlayamadım, toparlanabilseydim annemlerle kuzenime gidecektim, annem bayramın 2. günü dönecek, 30 yıldır görmediği köyüne gidecek, bayramın 2. günü direk buradan gidecekti ama ben ısrar ettim gitmesi için, köyünü görüp hasret gidersin. Saolsun gelip yanımda oldu, 2 gün erken gitmesinden bişey çıkmaz...

Allah kabul etsin canım. NE güzel keyfiniçıkar oğlunun bol bol kokla ne güzel duygular ya

Zaten görüştüğümüz arkadaşlar, sizin ev cennet kokuyordur şimdi diyor 🙂
Evimize bir birey daha eklenmesi iyi oldu, sessiz evimiz oğluşumun sesiyle şenlenecek...

Canım mide bulantısı hemen olmaz diye biliyorum ama belki bünyeden bünyeye değişiyordur.
Benim 2,5 aylıkken başlamıştı...

kafacım canım bnm ne seni ne de aranzdan bir başkasını kıracak şeyler söylemem genel olarak söyledim benm huyum böyle diye tabiki alırsın almazsın ama sana laf sokmak içn asla söylemedim lütfen yazdıklarım yanlış anlaşılmasın sahilinde dediği gibi genel konuşuldu yoksa elbette hepimiz farklıyız

kelebek dinlen güzelce bende gittim tatile ama anlamıyorsun ki 3 5 günden bişey herşeyden uzak ohhhhhhhh mis gibi

inşallh sahill sen gittin dinlendin ne güsel bnde bir kaç gün tatil dediğim kızçenn yannda olucaz 9 gün kalıcam o ara belkı ablama gecerım ama deniz güneş kumsal temiz hava ve işlerden uzak iyi olucak inşalhh🙂

ikra sennle konuşamadık hiçç hayrlı ugurlu olsun cok mutluyuzzz bizdee şükürler olsun sağsalim aramzdasın bebişinde iyi kıyamm gülücükler mi sacıyorrr amanninn yaaaa