ikra sennle konuşamadık hiçç hayrlı ugurlu olsun cok mutluyuzzz bizdee şükürler olsun sağsalim aramzdasın bebişinde iyi kıyamm gülücükler mi sacıyorrr amanninn yaaaa
Bende şu yazdıklarınızı görünce mutlu oluyorum.
Huzurun araması çok duygulandırdı beni.
Öpreim memnuniyetle canımcım.
Bu arada kuzenim sancı anında ve sancı aralarında uyuklamamın resimlerini çekmiş, şimdi gülüyorum ama o zaman çok zordu 🙂
Kızlar bnde eşimi aradım nöbetten cıktı sabah uyuyormuş bnde evi bi süpür dedim aman sen misin diyen şuna bak bee akşam canına okucam vla uyuyormuş bir rahat yokmuş sorarım ben ona
- - - Updated - - -
SAĞLIKLA HUZURLA BİR BAYRAM DİLİYORUM BNDE HERKESE ŞİMDİDEN KIZLARRR HEPİNİZİ SEVİYORUMM SEVGİYLE KUCAKLIYORUM.
Olmadı malesef canım, bende isterdim ama malum kardeşimin düğünü var gidip biran önce işlere koyulmaları lazım.
Şimdi memlekete gönderdim, düğün öncesi hem stres atsın hemde bikaç bişey alsın diye.
Bu arada hiç banyo yıkamadım oğlumu hep annem yıkadı, yarın iş bize kaldı bakalım nasıl yapıcaz...
İkra eşin tutar sen sabunlarsın sanırım ilk önce vucut sabunlanıyordu,sonra kafaya sürülüyordu kuzenimin bebegini o şekilde yıkamıştık.Biz seni merak ettik birtek numaran Huzurda oldugu için ondan ulaşmaya çalıştık sana ...