Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

eşim bayramdan sonrada 1 hafta izin kullanacak, yaklaşık 3 haftadır izinde zaten, artık deneme yanılma yöntemiyle yapıcaz.
eşim işe gidine üst komşumu çağırıcam, gelirim dedi...

gelince süpürürsünüz kelebek sende adam işten yorgun hargın çıkmış
aaaaa valla yatırp popoşuna vursa yeridir

güldürdün sahiloom beni alemsin ama akşm misafr gelecek pazar günü süpürdüm en son eşimde senn söylediğini düşünüyor değil geçen annemlerde adam tuttu balkonun camını actı beni atmaya calısıyor annem kardeşim yanımzda bend eo sırada huysuzluk yapıom sürekli herkese aaa yetti artık dedii tuttu bnei atacak dedim atmazsan adam değilsin sonra cidden ayaklarım öndüle değdi nasıl bagırıom.geçende yemekte bna aaa canım aşağıda neler var bir bak dedi bnde egıldım köprüden asagı bakıom ayaklrımdan bni atmaya calısıyorrr çok şakacasın şuanda öldüm gülmekten dedim ayy nasıl eglenıyor kızlar adam benim için hain planlar yapıyor

baktın yine aynı taktik kelebek uçan tekmeler öğren koşup koşup atla üstüne
ben arada yapıyroum bir yere gideceğzi hadi hadi koşup geliyorum hop kucağına ama bir gün halı kaycak o zaman görcem de henüz tehlike yaşamadım

tesss ne zamandı senin bat ?

vuhayyyy tessss şaşırt bizi tessssss
bana mesaj at bayram seyran demeden tes yoksa sabahın körü ararımmmm ona göre

DArısı isteyen herkesn başına olsun inşallah. bunu duyduğum iyi oldu ikra bence sürekli bulanınca acaba dedim eşimde zaten açlıktandır diyo

ikracım bünyeye göre değişir kimi hamilelikte hiç bulanmaz kiminin ilk 3 ay son 3 ay bulanır ama genelleme yaparsam mide bulantısı 5 haftadan sonra başlıyor çoğu zaman.birde bulantı tek başına hamilelik belirtisi değildir safra kesesi çoğu zaman bulantı hatta kusma yapabilir.üstelik sıcakları düşünürsek içtiğimiz soğuk sular dondurmalar midemizn üşümesine neden olup bu tarz şikayetler oluşturabilir kişilerde tescim merak etmeyin endişelenicek bir şey yok topik doktorunuz burda reçetede yazarım bn sana bir şeyin kalmaz bir haftaya iyileşirsin