tes alıştık bende beklemiyorum ama o benden bekledi sanırım 🙂nasıl uyku bastı fena ağrı bir yandaniyi esen hemen yaramış valla bende bir ara oluyordu şu sıralar yok
aman gördüm görmez olaydım...tepemin tasını hep attırdı ama eşimin hatrına kavga çıkarmadım ama bana söylediği şeylerede aynen karşılık verdim artık karşısında cevap vermeyen kişi yok..o bana nasıl söylüyosa bende ona söylüyorum ve bitiyo çok hoş 🙂
ay bide bana kalmaya gelecekmiş...yahu kayınvalidemler gelirken gelseydin işte dimi başıma yeni icat 😕
kafa 1000 ihlas çekebildinmi yolda giderken düşünüyordunay arefe günü kalktım sil süpür ütü geç saatlere kadar ancak bitti birde ablama yemeğe gitmiştik çok yorucuydu
aman gördüm görmez olaydım...tepemin tasını hep attırdı ama eşimin hatrına kavga çıkarmadım ama bana söylediği şeylerede aynen karşılık verdim artık karşısında cevap vermeyen kişi yok..o bana nasıl söylüyosa bende ona söylüyorum ve bitiyo çok hoş 🙂ay bide bana kalmaya gelecekmiş...yahu kayınvalidemler gelirken gelseydin işte dimi başıma yeni icat 😕