nickimi kim yedi Hamiş Melek 24 Ağustos 2012 #34.011 onca yıldır çalışırım daha 1 kez giymedim topuklu zeynocann mahfeder ya insanı
esennruzgar Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2012 #34.012 cnm bende her zaman giymiyorum da heves ettim bugün giydim ayaklarımı bir kalıbın içine sokmuşlar sanki değiştirdim hemen ohhh dünya varmış yaw
cnm bende her zaman giymiyorum da heves ettim bugün giydim ayaklarımı bir kalıbın içine sokmuşlar sanki değiştirdim hemen ohhh dünya varmış yaw
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Ağustos 2012 #34.013 ay topuklu bir kere giydim valla son giyişimdi işe gelirken dolgulu giyiyorum rahat ama bir yere gideren üğündü oturmaydı giyerim ille
ay topuklu bir kere giydim valla son giyişimdi işe gelirken dolgulu giyiyorum rahat ama bir yere gideren üğündü oturmaydı giyerim ille
esennruzgar Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2012 #34.015 akşama kıymalı makarna yapcam zati dışarı çıkıcaz koçiş gelince kartları yatırmaya gelincede geç olur yememiz aaa yarın benim doğum günümmm
akşama kıymalı makarna yapcam zati dışarı çıkıcaz koçiş gelince kartları yatırmaya gelincede geç olur yememiz aaa yarın benim doğum günümmm
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Ağustos 2012 #34.016 esennruzgar' Alıntı: akşama kıymalı makarna yapcam zati dışarı çıkıcaz koçiş gelince kartları yatırmaya gelincede geç olur yememiz aaa yarın benim doğum günümmm Genişletmek için tıkla ... esencimmmmmmmmmmmmmmmm şimdiden nice mutlu yıllar canım
esennruzgar' Alıntı: akşama kıymalı makarna yapcam zati dışarı çıkıcaz koçiş gelince kartları yatırmaya gelincede geç olur yememiz aaa yarın benim doğum günümmm Genişletmek için tıkla ... esencimmmmmmmmmmmmmmmm şimdiden nice mutlu yıllar canım
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Ağustos 2012 #34.017 esen kız kaç yaşına giriyon küçüksün sen benden galiba
twettysale Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2012 #34.018 Nikimmm kuzummm kıyamam ben sana hayırlı olsun,eniştemden biliyorum eşinin meslegini çalışmana bile gerek yok kuzum artı zaten sana bir sürü hediyelerde gelir canım 🙂
Nikimmm kuzummm kıyamam ben sana hayırlı olsun,eniştemden biliyorum eşinin meslegini çalışmana bile gerek yok kuzum artı zaten sana bir sürü hediyelerde gelir canım 🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2012 #34.019 sağol canım benimm 86 lıyım işte kaç oluom 27 e basıom galiba
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Ağustos 2012 #34.020 güxel yaşlar olsun sevdiklerinle birlikte hani pastamız