sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Ağustos 2012 #34.031 niko huhuhu offffff iş yerine söyledinmi - - - Updated - - - annemlere misafir gelmiş kızçelerde bir yere gitmek istiyor ben evde durmak istiyorum bakalım
niko huhuhu offffff iş yerine söyledinmi - - - Updated - - - annemlere misafir gelmiş kızçelerde bir yere gitmek istiyor ben evde durmak istiyorum bakalım
nickimi kim yedi Hamiş Melek 24 Ağustos 2012 #34.032 söyldim kuzu çıkıyorum 1-eylülde ne hızlıyım ya eş durumu ya gıkları çıkmaz yazdım madde madde iş kanununu köstüm önlerine
söyldim kuzu çıkıyorum 1-eylülde ne hızlıyım ya eş durumu ya gıkları çıkmaz yazdım madde madde iş kanununu köstüm önlerine
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Ağustos 2012 #34.033 vuhayyy çok sertttt nikoooo valla canımcım iyi oldu ya hala şoke gibi bende etkisi 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 24 Ağustos 2012 #34.035 sahile uzan' Alıntı: vuhayyy çok sertttt nikoooo valla canımcım iyi oldu ya hala şoke gibi bende etkisi 🙂 Genişletmek için tıkla ... herkes şokta kuzu bende dahilll 🙂) essencimm alacam tabi burda kılımı bile koymam izin parasına kadar herşeyimi sökecem bunlardann
sahile uzan' Alıntı: vuhayyy çok sertttt nikoooo valla canımcım iyi oldu ya hala şoke gibi bende etkisi 🙂 Genişletmek için tıkla ... herkes şokta kuzu bende dahilll 🙂) essencimm alacam tabi burda kılımı bile koymam izin parasına kadar herşeyimi sökecem bunlardann
cimcime eses Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2012 #34.036 Esencim eşimi bilmem ama komutanları tanır sanırım, binbaşı uzun süredir Keşan'da eşimle kardeş gibiler, çok iyi anlaşıyorlar.
Esencim eşimi bilmem ama komutanları tanır sanırım, binbaşı uzun süredir Keşan'da eşimle kardeş gibiler, çok iyi anlaşıyorlar.
nickimi kim yedi Hamiş Melek 25 Ağustos 2012 #34.038 sahile uzan' Alıntı: [ı]hello kızlarrrrr[/ı] Genişletmek için tıkla ... hellooooooo babyyyyyyyyyy