armaganım Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.391 ikracım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin değil siniz artık hayırlısı olsun çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm
ikracım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin değil siniz artık hayırlısı olsun çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm
E elcintih Üye Üye 5 Aralık 2011 #3.392 Kafa,aşkmelegi,baldem sizler de kendinizi hatırlatabilirmisiniz bana
cimcime eses Yeni Üye Üye 5 Aralık 2011 #3.393 tesaduf' Alıntı: yemeğin varmış canım lavaş yapıver ekmek yoksa Genişletmek için tıkla ... Ben lavaş yapmaı bilmemki... Ay kızlaar ilk kez böyle bişey görüyorum, buradakiler şimdi mezarlığa gitti, orada kendilerini kılıçla kesiyorlarmış. Ben dayanamam diye gitmedim...
tesaduf' Alıntı: yemeğin varmış canım lavaş yapıver ekmek yoksa Genişletmek için tıkla ... Ben lavaş yapmaı bilmemki... Ay kızlaar ilk kez böyle bişey görüyorum, buradakiler şimdi mezarlığa gitti, orada kendilerini kılıçla kesiyorlarmış. Ben dayanamam diye gitmedim...
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 5 Aralık 2011 #3.394 elcintih' Alıntı: Yaa arkadaşlar sanki bulmaca çözüyorum ben onun şurdaydım filannn 🙂🙂🙂🙂:9 Genişletmek için tıkla ... ne güzel işte 🙂) sana msj attım şeker.
elcintih' Alıntı: Yaa arkadaşlar sanki bulmaca çözüyorum ben onun şurdaydım filannn 🙂🙂🙂🙂:9 Genişletmek için tıkla ... ne güzel işte 🙂) sana msj attım şeker.
Kafa Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.395 elcintih' Alıntı: Kafa,aşkmelegi,baldem sizler de kendinizi hatırlatabilirmisiniz bana Genişletmek için tıkla ... merhaba canım bende tam sen evlenirken yada evlendikten sonra geldim heralde topiğe 🙂 o yüzden nasıl hatırlatırım yada hatırlarmısın bilemiyorum küçücük bi ismim vardı
elcintih' Alıntı: Kafa,aşkmelegi,baldem sizler de kendinizi hatırlatabilirmisiniz bana Genişletmek için tıkla ... merhaba canım bende tam sen evlenirken yada evlendikten sonra geldim heralde topiğe 🙂 o yüzden nasıl hatırlatırım yada hatırlarmısın bilemiyorum küçücük bi ismim vardı
cimcime eses Yeni Üye Üye 5 Aralık 2011 #3.396 armaganım' Alıntı: ikracım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin değil siniz artık hayırlısı olsun çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm Genişletmek için tıkla ... Saol canım, Rabbim hepimizin kucağına almak nasip etsin. Canım senin değerler kaçtı ilk öğrendiğinde?
armaganım' Alıntı: ikracım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin değil siniz artık hayırlısı olsun çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm Genişletmek için tıkla ... Saol canım, Rabbim hepimizin kucağına almak nasip etsin. Canım senin değerler kaçtı ilk öğrendiğinde?
aşkkelebeği Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.397 elcintih' Alıntı: Kafa,aşkmelegi,baldem sizler de kendinizi hatırlatabilirmisiniz bana Genişletmek için tıkla ... sennle tanısmıyoruz bız ama özelden yazarm isimin cok duydum tanışmak şimdi nasp oldu hoşgeldn tekrar
elcintih' Alıntı: Kafa,aşkmelegi,baldem sizler de kendinizi hatırlatabilirmisiniz bana Genişletmek için tıkla ... sennle tanısmıyoruz bız ama özelden yazarm isimin cok duydum tanışmak şimdi nasp oldu hoşgeldn tekrar
nickimi kim yedi Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.398 ayyy ikraa ikiz olsa ne güzel olur benimde hayalim valla bende ikizim* halamın da ikizleri var umarım benimde olur ve süperr olurrrrriki tane dombik oğlannn bir birini bir diğerini ısıracaksın aynı anda ağlayacaklar*
ayyy ikraa ikiz olsa ne güzel olur benimde hayalim valla bende ikizim* halamın da ikizleri var umarım benimde olur ve süperr olurrrrriki tane dombik oğlannn bir birini bir diğerini ısıracaksın aynı anda ağlayacaklar*
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 5 Aralık 2011 #3.399 ikranurr' Alıntı: Ben lavaş yapmaı bilmemki... Ay kızlaar ilk kez böyle bişey görüyorum, buradakiler şimdi mezarlığa gitti, orada kendilerini kılıçla kesiyorlarmış. Ben dayanamam diye gitmedim... Genişletmek için tıkla ... Allah allah yaaa. çok enteresan 🙁((
ikranurr' Alıntı: Ben lavaş yapmaı bilmemki... Ay kızlaar ilk kez böyle bişey görüyorum, buradakiler şimdi mezarlığa gitti, orada kendilerini kılıçla kesiyorlarmış. Ben dayanamam diye gitmedim... Genişletmek için tıkla ... Allah allah yaaa. çok enteresan 🙁((
B baldem Forum Okuru 5 Aralık 2011 #3.400 ikranurr' Alıntı: Ben lavaş yapmaı bilmemki... Ay kızlaar ilk kez böyle bişey görüyorum, buradakiler şimdi mezarlığa gitti, orada kendilerini kılıçla kesiyorlarmış. Ben dayanamam diye gitmedim... Genişletmek için tıkla ... böyle şeylerin artık yapılmaması gerekiyor ya, herkesin inancı kendine tabii ama ne bileyim içim kötü oldu muharrem ayı diye mi yapıyorlar böyle bişey
ikranurr' Alıntı: Ben lavaş yapmaı bilmemki... Ay kızlaar ilk kez böyle bişey görüyorum, buradakiler şimdi mezarlığa gitti, orada kendilerini kılıçla kesiyorlarmış. Ben dayanamam diye gitmedim... Genişletmek için tıkla ... böyle şeylerin artık yapılmaması gerekiyor ya, herkesin inancı kendine tabii ama ne bileyim içim kötü oldu muharrem ayı diye mi yapıyorlar böyle bişey