Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Sahil dua et tamam mı bana 🙂Hamişlerin duası kabul olur bizde söz+nişan+düğün olacak canım babam ya nişan ya da kına yaparım dedi (babam yapacagı için)bende nişanı tercih ettim kınam olmayacak
Huzur hoşgeldin canım hemen yurt dışı deneyimlerini anlat,tatil nasıl geçti?

kınasız da pek ala oluyor canım bende kına yapmadım kuzenimde yapmadı yengemde yapmamıştı illa şart değil zaten bence kına

canımsın benim hoşgeldin

kızlar sağolun ilginize

gitmeden önce gidicem telaşı vardı. sonra gittim. güzel geçti ydışı. iyi bir deneyim oldu. bir yandan da evimden 4000 km uzakta bi mahzundum. gittiğim yer sıcak değildi burası gibi.
toplamda 6 gün sürdü. 3 günü yolda geçti. 3 gün de orada eğitim verdim. is-v-e-ç-e gittim. orada saat 11 gibi hava kararıyor. otele gittikten sonra akşamları biraz geziniyordum.

gelecek ayın 24 ünde tekrar gideceğim. bu kez daha da alışmış olacağımdan daha iyi geçer sanki. ancak patronum ingilizcemi biraz geliştirirsem daha iyi olacağını söyledi. kursa git ben öderim dedi. şimdi kurs araştırıyorum.

cuma günü geldim türkiyeye arefe yani cumartesi günü de eşimin memleketine yola çıktık. bayramda 3 gün oradaydık. güzeldi ama kalabalıktık. zaten eşimi çok özlemiştim kavuşamadık oralarda. 3. günü akşam görümceme gittik. 2 gece de orada kaldık. yeni tayinleri çıktı diyordum ya 230 mt2 evde oturuyorlar. o kadar genişti ki anlatamam..
son 2 günde ku-şa-da-sında halamın yazlığı var oraya gittik. deniz güzeldi. orada dinlenmiş oldum.
cumartesi eve geldik. cumartesiden beri de evimi toparlamaya çalışıyorum. bir dünya ütüm var.

ben de böyle haberler. çok şükür herşey iyi bir sıkıntı yok. işyerinde ing kursu arama vs telaşı ile uğraşıyorum. bi de işlerimi toparlıyorum. evde de malum yoğunluk. inşallah bir düzene girersem daha sık geleceğim.

sahilim çok ama çok sevindim. dediğin gibi eşim yanımda diye yazamadım sana.
başka havadis varsa verin kızlar meraktayım.

ikranın yazdıklarını da okudum oğluşu mızıldanıyormuş..
Allah kolaylıkla büyümesini nasip etsin
hadi öptüm herkesi.