Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlarrrrr merhabaaaa 🙂

pazartesileri hiç sevmiyorum artıkınnnnn 😀

sınavım idare eder şekilde geçti şansım varsa geçerim yoksa kalırım sadece 1-2 soruyla filan

ay bu aralar benide afakanlar basıyorrrr depresyondayım gerçi kocişime kalsa hiç çıkmıyorum

neden depresyondasın kafaliiiii
inş .geçersin belli olmaz

ee gelfiniz mi buralara bahsetmedin hafta sonu

Selam kızlar haftanız güzel geçsin
Haftasonu boş durmadım 50 sayfa geçmiş okudum.
Herkes iyi gibi duruyor. Niki işten ayrılmış, taşınma telaşındadır.
İkracım inşallah istanbula gelirsen oğlunla ve senle görüşürüz.
Resimlerini gördüm çok tatlı maşallah.
Tesadüf-esen-ben seneye hamiledaş olcaz inşallah o zaman.
Kafa sınavların iyi geçmiştir umarım.
Ben iyiyim devam hayat. Haftasonu annemler ar-mut-ludaydı yanlarına gittim 1 geceliğine. Sabah işe adapte olmak zor oldu bu yüzden...
Sahilcan bebiş 7 haftayı geçmiş bile demek. Baya oldu. Hadi bakalım sağlıkla gelsin.
Perinin kınası mı düğünü mü var. Bu akşam mı Allah mesut etsin pericanı.
Öptüm herkesi.
Şıpıdıkım seni de öpüyorum
Yeni başlayan hafta bir sürü güzellik getirsin kızlar

slm kızlar nasıldnız herkese iyi haftalar. Bebeğimi uyuturken teldem bakayım dedim. Düm gece uyuyamadım sabah 5ten bu yanada oğlum uyutmuyor. Bi uyusa bende hemen uuuyacağım. Ani bir kararla bileti geriye çektik ve haftaya pazartesi nasipse anneme gidiyorum. Buradan çok sıkıldım, lohusalık sıkıntısıda eklenince dayanamaz hale geldim ve eşime durumumu msj attım. Oda bu salı göndereyim dedi ama çok yalnız kalmasına gönlüm razı değil o nedenle hagtaya olsun dedim. 1 ay kadar uzak kalıcaz. Eşm için zor olacak ama burada olmamda sıkıntı olacak. Anneme sürpriz yapıcaz, beni ablam almaya gelecek ve ilk Talhayı götürp anne kapının çnünde bebek buldum diyecek 🙂 inş. plan tutar. Oh be uyudu ben kaçayım yoksa düşüp bayılıcam.