sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.451 huhu kızlarrr ay acıktım bugün pinenin kızı olacak hamile birgün
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 13 Eylül 2012 #34.452 ay bende pine doğurdu sandım hee o resmi görünce 🙂) kaç aylık oldu acaba - - - Updated - - - kızlar bende bebiş istemeye başladım biliyonuz mu 🙂 daha çalışmalara başlamadık erken ama Allah içime verdi o isteği 🙂
ay bende pine doğurdu sandım hee o resmi görünce 🙂) kaç aylık oldu acaba - - - Updated - - - kızlar bende bebiş istemeye başladım biliyonuz mu 🙂 daha çalışmalara başlamadık erken ama Allah içime verdi o isteği 🙂
birgun Yeni Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.453 ayyy çok sevindim hayırlısı olsun pinecimmm, ee biz azınlık mı kaldık burda 🙂 hamiş olmayanlar olarak
ayyy çok sevindim hayırlısı olsun pinecimmm, ee biz azınlık mı kaldık burda 🙂 hamiş olmayanlar olarak
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.454 ŞIPIDIK' Alıntı: ay bende pine doğurdu sandım hee o resmi görünce 🙂) kaç aylık oldu acaba - - - Updated - - - kızlar bende bebiş istemeye başladım biliyonuz mu 🙂 daha çalışmalara başlamadık erken ama Allah içime verdi o isteği 🙂 Genişletmek için tıkla ... Demekki büyük konuşmamak lazımmış şopıcım🙂 Bende evlenince hemem doğururum diyordum doğuramadım😛 - - - Updated - - - birgun' Alıntı: ayyy çok sevindim hayırlısı olsun pinecimmm, ee biz azınlık mı kaldık burda 🙂 hamiş olmayanlar olarak Genişletmek için tıkla ... evetcanım gittikçe sayımız azalıyor. Hamişlere numara veriyorduk ama ben karıştırdım artık sahil sen kaçıncı oldun şimdi
ŞIPIDIK' Alıntı: ay bende pine doğurdu sandım hee o resmi görünce 🙂) kaç aylık oldu acaba - - - Updated - - - kızlar bende bebiş istemeye başladım biliyonuz mu 🙂 daha çalışmalara başlamadık erken ama Allah içime verdi o isteği 🙂 Genişletmek için tıkla ... Demekki büyük konuşmamak lazımmış şopıcım🙂 Bende evlenince hemem doğururum diyordum doğuramadım😛 - - - Updated - - - birgun' Alıntı: ayyy çok sevindim hayırlısı olsun pinecimmm, ee biz azınlık mı kaldık burda 🙂 hamiş olmayanlar olarak Genişletmek için tıkla ... evetcanım gittikçe sayımız azalıyor. Hamişlere numara veriyorduk ama ben karıştırdım artık sahil sen kaçıncı oldun şimdi
pineapples Hamiş Melek 13 Eylül 2012 #34.456 selam kızlaarrrrr anammmm şıpıııııı nasılsın bacım - - - Updated - - - ŞIPIDIK' Alıntı: ay bende pine doğurdu sandım hee o resmi görünce 🙂) kaç aylık oldu acaba - - - Updated - - - kızlar bende bebiş istemeye başladım biliyonuz mu 🙂 daha çalışmalara başlamadık erken ama Allah içime verdi o isteği 🙂 Genişletmek için tıkla ... yapın anam yapın diyorum size işte ne güzel hepimiz aynı anda evlendik aynı sene içerisinde doğuralımmmm
selam kızlaarrrrr anammmm şıpıııııı nasılsın bacım - - - Updated - - - ŞIPIDIK' Alıntı: ay bende pine doğurdu sandım hee o resmi görünce 🙂) kaç aylık oldu acaba - - - Updated - - - kızlar bende bebiş istemeye başladım biliyonuz mu 🙂 daha çalışmalara başlamadık erken ama Allah içime verdi o isteği 🙂 Genişletmek için tıkla ... yapın anam yapın diyorum size işte ne güzel hepimiz aynı anda evlendik aynı sene içerisinde doğuralımmmm
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.457 valla beni sona atmıştınız kafa niko bendim elebeğin sırası bende demiştim ki hıh siz beni sona atın patlatayım da görün haahah onları azaRKEN BİLE HAMİLEYMİŞİMMM BENNN allah isteenlere de versinnn gerçi insan alışamıyor şaka gibi ama yinede şakası bile çok güzel
valla beni sona atmıştınız kafa niko bendim elebeğin sırası bende demiştim ki hıh siz beni sona atın patlatayım da görün haahah onları azaRKEN BİLE HAMİLEYMİŞİMMM BENNN allah isteenlere de versinnn gerçi insan alışamıyor şaka gibi ama yinede şakası bile çok güzel
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.458 sahile uzan' Alıntı: valla beni sona atmıştınız kafa niko bendim elebeğin sırası bende demiştim ki hıh siz beni sona atın patlatayım da görün haahah onları azaRKEN BİLE HAMİLEYMİŞİMMM BENNN allah isteenlere de versinnn gerçi insan alışamıyor şaka gibi ama yinede şakası bile çok güzel Genişletmek için tıkla ... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
sahile uzan' Alıntı: valla beni sona atmıştınız kafa niko bendim elebeğin sırası bende demiştim ki hıh siz beni sona atın patlatayım da görün haahah onları azaRKEN BİLE HAMİLEYMİŞİMMM BENNN allah isteenlere de versinnn gerçi insan alışamıyor şaka gibi ama yinede şakası bile çok güzel Genişletmek için tıkla ... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.459 amin . kuzucan inş. darısı sizlere inş. bu ay varmı ümit tessssss
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.460 nikonun slm var hepinize kızlar eşi evlilk yıl dönümü süprizi yapmış çok mutlu olmuş memleketinde ya şmidi eşinin kocaman gül almış buket işte pasta felan çok güzel sevinmiş ee sıra kimde evlilik yıl dönümü için testemi
nikonun slm var hepinize kızlar eşi evlilk yıl dönümü süprizi yapmış çok mutlu olmuş memleketinde ya şmidi eşinin kocaman gül almış buket işte pasta felan çok güzel sevinmiş ee sıra kimde evlilik yıl dönümü için testemi