oooo yeeeee seksiiii kelebek güzelmiş canım inş. seneye giyersin arada evde mayo şoww yapabilirsin kocişe belki özenir bir kaç tane daha aldırır bellimi olur
oooo yeeeee seksiiii kelebek güzelmiş canım inş. seneye giyersin arada evde mayo şoww yapabilirsin kocişe belki özenir bir kaç tane daha aldırır bellimi olur
kızlar dün pine ile görüştük yüz yüze ilk kez burdan bri ile görüştüm 5dk olsa değdi göbişide çıkmış 🙂 düğüne gelmişlerdi bende oraya gittim slm var hepinize
selam kızlar
güzel pazarlar herkese
9 olmasını bekliyorum eşimle pazara gidip kışlık domates alacağız.
sonra o 10 gibi işe gidecek. ben de evlerimi temizleyip arkadaşımla buluşacağım.
çok yoğun benim de bu aralar
ayın 24 ünde tekrar yurtdışına gideceğim onun da telaşı var.
herkes iyidir inşallah
öptüm herkesi
superisi bugün mü evleniyor. bana bilgi geçin. Eğer bugünse inşallah herşey çooook güzel geçer. Allah kuracağı yuvasından huzuru eksik etmesin..
kelebekim sen de zor günler geçiriyormuşsun Allah yardım etsin kuzum.
kendini yormadan güzel güzel hallet balım hepsini ben sana inanıyorum
Herkese slm iyi haftalar kızlar.
Nasılsınız, su perimizde evlendi yaa, Rabbim mutluluklarını daim etsin.
Bizde cumartesi kırk uçurduk 🙂
Arkadaşlar kahvaltıya geldi, hep beraber oğlumu yıkadık sonra ben duşumu aldım ve çıktık, akşamada yine misafirim vardı, o gün yorgunluktan bittim.
Dün gece valiz hazırladım, çok uykum var.
Nasipse bugün 4 gibi uçuyorum, hem heyecan hem burukluk var.
Eşimde ben duramam dedi, sanırım oda bileti geri çekecek
dün anneme kardeşiminkiler geldi dünür ablaları çoluk çocukları annesi
annem bizim kızçeyide çağırmış neyse benim onun geleceğinden haberim yok o salça felan yapıyordu ben anneme gidiyorum xler oturmaya gelecek dedim bende geleym dedi beni deniyor aklınca gel dedim gidelim aaa ben zaten davetliyim annen aradı dedi iyi ozaman ben dünden ttalı yapmıştım annemde bişeyler hazırlamış gittim işte zaten yarım saat sonea geldiler felan oturduk ettik benim kızçe geldi süzüyor milleti ilk ona ayar oldum deli gibi bakıyor komplekse girdi neyse çay felan içtik gelin anneme abla diyor zaten daha önce anne dedi ayıp olamsın diye annem abla de dedi sonra anne dersin ne olur ne olmaz çıkarken benim kızçe geline abla neden diyorsun anne desene alış şmididen ordan kızın ablaları hepimiz diyoruz oda der zamanı gelince daha söz olmadı nişan olmadı felan orda kızda dedi abla böyle de dedi bende böyle diyorum dedi suratı bir düştü ona mı kaldı herkes içinde adap öğretmek annemde sonra der bişey olmaz dedi nişan felan takalımda bende dedim ne zaman hazır hissederse o zaman desin oda zor pat diye anne demek hepimiz yaşadık
sonra ayaklanmalar gezinti yapıyor evin içinde şekilliği tuttu neyse aradı kacasını çok sıklıdım gel al beni aman git bana diyor gelcenmi yok dedim misafirleri uğurlarız öyle gelirim dedim gitti tabi eve gitti artık eşime ne dedeyise artık bende geldim 6 gibi eve surat on karış işte dedim açmısın düğüne gidelim inadı tuttu gtmicem haz üstüm felan hazır kalk diyorum yok odaya girdi kapısını da örttü manyamış beni ayar etti kuyruklarla gideim dedim o da yok perinni düğününe gidemedim salak eşim yüzünden 🙁