Yaa sen perini düğününe gidemedinmi 🙁
Ama pineyle karşılaştım dedin, ben perinin düğününde karşılaştınız sandım 🙁
Eşine ne söylemişki o kadar sinirlenmiş, ben buna takıldım daha çok, sizi huzursuz etmesinde kendi ne yaparsa yapsın...
konuşmuyorum çok canımı sıktı eşim ya desem ki hadi amcana gidiyoruz tamam tamam benden önce yola fırlar
bilmiyorum normalde gidecektik salonu felan konuştuk cuma günü zaten işide yoktu belliki etkilenmiş bişeylerden gidecektik neden aniden vazgeçti cadolozun kesin parmağı var bu işte yoksa neden ani karar değişşin ki
pine başkasının düğünü için gelmişti ben onun yanına gittim ve benim tanımadığım birinin düğününe gtimeme izin verdi pine için ki peri için ark dedim çok ilginç belki anasıyla birlikte kalkmadım diye sinirde olmuş olablir
hayır gitmiceğiz diyor başka bişey demiyor ya gelmicek olsa bile beni kuruklarla gönderirdi onun derdi gidip gitmemek değil onun derdi benimle alakalı yoksa kendi gelmek istemese bile tek araba gidiliyor ben gider gelirim ama bu sefer daha çok tartışma olacak
aptal işte çok acayip sinir etti beni
resmen terbiyesizlik etti aynen iş gömleğini ütülemedim sonra gecenin bir yarısı kalktım yarım yamalak ütüledim
ama asla unutmam bunu görcek elbet onunda gideceği bir yer oalcak yada anasının nasıl yarı yolda bırakacağımı görcek
bilerek yaptı bişeyleri aklınca ders vermeye çalıştı ama karşınıda ark yok görcek o gününü ona öyle kapaklama yapacağım bu peri değil çok yakın bir dostumda olabilirdi demekki böyle yapacak
sende düğünü biliyorsun neden yemek alıyorsun ki tes kıza ayıp oldu onca senenin hatrına gidilirdi çok morelim bozuk benim ben gitmedim değil gidemedim keşke sen gitseydin nasıl mutlu olurdu tarifsiz