Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sende düğünü biliyorsun neden yemek alıyorsun ki tes kıza ayıp oldu onca senenin hatrına gidilirdi çok morelim bozuk benim ben gitmedim değil gidemedim keşke sen gitseydin nasıl mutlu olurdu tarifsiz

tatlım eşimin dayısı yurtdışında çalışıyor izne gelmişti salı günü dönüyor cumartesi gelin dedim teyzem çağırmış orayada hep birlikte gittik pazarda bana geldiler salıda dönecek zaten zaman yoktu mevbur kaldım

valla canımcım ancak onu bulabildim 🙂 çam sakızı çoban armağanı düşünerektende hatıra kalsın istedim ay çok keyifliydi karşılaşmak ama bir sonraki gelşinde daha çok zaman geçirmeyi ümit ediyorum

sorma peri ye çok acayip morelim bozuk ya kapıyı çekip gitmedim kendimeden kızıyorum

düşünmen ve beni o saate kadar beklemen yeterli evet çok keyifliydi çok mutlu oldum bende tanıştığıma inş. seneye bebişlerimizle beraber görüşürüz

Pinecim seninde kızın olacakmış, ahh kız bebekleri hala çok seviyorum yaa, doğumum zor oldu ama hep kız hayaliyle 2. bebği düşünüyorum 🙂

evet ikra teyzesi kızımız olacak Allahın izni ile eşimde diyor ben ilk günden beri kız kız diyordum kız diye diye çocuğun cinsiyetini değiştirdin diyor deli adam sağlıklı sıhatli olsunda hep kızım olsun istiyordum rabbim nasip eyledi isteyen herkese nasip eylesin kimseyi aratmasın