Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şıpıdıkçım kolay gelsin canım..aşılmıycak sorunlarmış gibi gözüktü bi an canım ama aşıldı çok şükür..annemlerle ilgiliydi biraz miras gibi bişey,çok kafaya taktık ama umdugumuz gibi kötü olmadı çok şükür 🙂

evet sahilin yazılarını okuyorum ama tes çok fena kayboldu ortadan nerelerde acaba ?

zeynoda çok yogun olucam baya bi gelemem demişti ama işten dolayıdır..

nikiiiiii ne yapıyor acaba ya işten çıktı oda koptu

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben sizi bırakırmıyım
protestodaydım 🙂

kimse yok insan merka etmezmi bunca zaman arkadaşlık dostluk adına hıh

ben iyim çok şükür bir yaramazlık yok herşey yolunda

kafa ah kafa zaten hassasın birde böyle şeylere takılıp üzülcen
ama çözülmüş allahtan
şıpı valla başlıcam fuarına ha aaaa herkesin var sebebi
bende yoğun oluyorum ama bir mrb gelip kimse yoksada diyorum

tes evet ya sordum yoğunum dedi

perinin düğününe gidemeniştim ama telde görüştüm çok istemiş orda olmamızı dedim uyuz kocam yüzünden kahve içmeye bekliyor inş .çok zaman geçmeden gidicem 🙂

nikoyla görüştüm esenlerin oraya tayin iptal olmuş gdemeyecekler
ama nereye gidecekler bilmiyorum
ev taşıyoruz çok yoğun geçiyor dedi uğramaya çalışacağım yazmış 🙂

bizde hafta sonu nasipse düğün var ank oraya gitcez dr müsade etti 2 saatte bir yürü 10 dk dedi

pzt dr gittim fasulye büümüş maşallah vuxut oluşmuş kan uyuşmazlığı var kan verdim salı günü tekrar gidicem ense ölçüsü vermeye

oh bomba haberler sahildeeeee kız topikimizin anası gibim oldun heeee 🙂

ay sahil sorma babam çok üzüldü o üzülünce bende üzüldüm ama salı günü müjdeli haberi aldık çok şükür umarım daha kötü bir şey olmaz..

periye çok selam söyle canııımmm benim yerimede bi çay içi gidince 🙂

nikinin tayinin nereye değişti acaba yaaaa ondan haber alırsan mutlaka bizede haber et olurmu 🙂

tesss neden bu kadar yogun olduki ya eskiden bu kadar yogun olmazdı hepinizi özledim vallahi..eski muhabbetlerimiziiii...

evet ben hergün ugramaya çalışıcam kızlarrr