Kafa Hamiş Melek 3 Ekim 2012 #34.591 sahile uzan' Alıntı: kayınpeder arabasını sattı yeni aldı kızçe üstüne 🙂 şimdi eşimde izinli noter noter geziorlar Genişletmek için tıkla ... vay anasınıııııı senin kızçede az değil maşallah güle güle kullansınlar sahile uzan' Alıntı: bizde hafta sonu nasipse düğün var ank oraya gitcez dr müsade etti 2 saatte bir yürü 10 dk dedi pzt dr gittim fasulye büümüş maşallah vuxut oluşmuş kan uyuşmazlığı var kan verdim salı günü tekrar gidicem ense ölçüsü vermeye Genişletmek için tıkla ... maşallah canım ya inşallah sağ sağlim kucagına alırsın 🙂
sahile uzan' Alıntı: kayınpeder arabasını sattı yeni aldı kızçe üstüne 🙂 şimdi eşimde izinli noter noter geziorlar Genişletmek için tıkla ... vay anasınıııııı senin kızçede az değil maşallah güle güle kullansınlar sahile uzan' Alıntı: bizde hafta sonu nasipse düğün var ank oraya gitcez dr müsade etti 2 saatte bir yürü 10 dk dedi pzt dr gittim fasulye büümüş maşallah vuxut oluşmuş kan uyuşmazlığı var kan verdim salı günü tekrar gidicem ense ölçüsü vermeye Genişletmek için tıkla ... maşallah canım ya inşallah sağ sağlim kucagına alırsın 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Ekim 2012 #34.592 ay ay topik canlandı azda olsa tese çağrı atayımdaa girsin
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Ekim 2012 #34.593 amin kfacım amin inş. aynı duyguları tatcan sende .) - - - Updated - - - şıpıııııııııııı huhu burdamısın
amin kfacım amin inş. aynı duyguları tatcan sende .) - - - Updated - - - şıpıııııııııııı huhu burdamısın
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Ekim 2012 #34.596 bır hışımla geldi geçti tes tes tes tessssssssss - - - Updated - - - tes senden gelebilir kazaya en çok uğrayan sendin kız
bır hışımla geldi geçti tes tes tes tessssssssss - - - Updated - - - tes senden gelebilir kazaya en çok uğrayan sendin kız
tesadüf Yeni Üye Üye 3 Ekim 2012 #34.597 twettysale' Alıntı: Sahil geliyordu yine o da gelmiyor sanırım artık Tes de sıkıntılı gibi hissettim ben ama Genişletmek için tıkla ... yok tatlım ya çok şükür bir sıkıntım yok. Benim bloğa bakıyorsan firmaalrla çalışma yapıyorum hediye çekilişi yapıyouz bloğumda. O yüzden gelemiyorum
twettysale' Alıntı: Sahil geliyordu yine o da gelmiyor sanırım artık Tes de sıkıntılı gibi hissettim ben ama Genişletmek için tıkla ... yok tatlım ya çok şükür bir sıkıntım yok. Benim bloğa bakıyorsan firmaalrla çalışma yapıyorum hediye çekilişi yapıyouz bloğumda. O yüzden gelemiyorum
Kafa Hamiş Melek 3 Ekim 2012 #34.598 sahile uzan' Alıntı: amin kfacım amin inş. aynı duyguları tatcan sende .) - - - Updated - - - şıpıııııııııııı huhu burdamısın Genişletmek için tıkla ... amin canım inşallah nasip kısmet tesaduf' Alıntı: kulaklarım çınladı🙂 Genişletmek için tıkla ... tessssss hoşgeldin kuzuuuu özledim seni,ii nasılsın ne var ne yok
sahile uzan' Alıntı: amin kfacım amin inş. aynı duyguları tatcan sende .) - - - Updated - - - şıpıııııııııııı huhu burdamısın Genişletmek için tıkla ... amin canım inşallah nasip kısmet tesaduf' Alıntı: kulaklarım çınladı🙂 Genişletmek için tıkla ... tessssss hoşgeldin kuzuuuu özledim seni,ii nasılsın ne var ne yok
tesadüf Yeni Üye Üye 3 Ekim 2012 #34.599 sahile uzan' Alıntı: bır hışımla geldi geçti tes tes tes tessssssssss - - - Updated - - - tes senden gelebilir kazaya en çok uğrayan sendin kız Genişletmek için tıkla ... 🙂 Her ay 1 kere kaza oluyor hiç şaşmıyor nedense🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: amin canım inşallah nasip kısmet tessssss hoşgeldin kuzuuuu özledim seni,ii nasılsın ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum kızlar ben hep buralardayım da kimse gelmeyince gelmiyordum bende
sahile uzan' Alıntı: bır hışımla geldi geçti tes tes tes tessssssssss - - - Updated - - - tes senden gelebilir kazaya en çok uğrayan sendin kız Genişletmek için tıkla ... 🙂 Her ay 1 kere kaza oluyor hiç şaşmıyor nedense🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: amin canım inşallah nasip kısmet tessssss hoşgeldin kuzuuuu özledim seni,ii nasılsın ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum kızlar ben hep buralardayım da kimse gelmeyince gelmiyordum bende
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Ekim 2012 #34.600 tes olsun olsun boşver seninde 1 sene oldu evleneli demi yıl dönümü ne zamandı oldumu