Kafa Hamiş Melek 3 Ekim 2012 #34.601 ay kızlar ya ne iyi oldu toplandık keşke diğerleride olsaydı 🙁 ama bakın ben birazdan öğle tatiline çıkıcam haberiniz olsun yine gelicem tamammı sıkıntılı dönemleri atlattım bomba gibim aranızdayım 😀
ay kızlar ya ne iyi oldu toplandık keşke diğerleride olsaydı 🙁 ama bakın ben birazdan öğle tatiline çıkıcam haberiniz olsun yine gelicem tamammı sıkıntılı dönemleri atlattım bomba gibim aranızdayım 😀
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Ekim 2012 #34.603 kafa babanın mirasımı amcanlar felanmı siz kardeşler arasımı yani genelde öldükten sonra böyle şeyler oluyor görümcek ne yapıyor
kafa babanın mirasımı amcanlar felanmı siz kardeşler arasımı yani genelde öldükten sonra böyle şeyler oluyor görümcek ne yapıyor
pineapples Hamiş Melek 3 Ekim 2012 #34.604 ben geldim nasılsınız kızlarrr sahilo gittinmi doktora nasılmış bebek
Kafa Hamiş Melek 3 Ekim 2012 #34.605 sahile uzan' Alıntı: kafa babanın mirasımı amcanlar felanmı siz kardeşler arasımı yani genelde öldükten sonra böyle şeyler oluyor görümcek ne yapıyor Genişletmek için tıkla ... canım uzun bir mevzu ev mevzusu babamla amcamlar arasında ama tatlıya bağlandı çok şükür görümcek ne yapsın gel gitli 2 gün önce aradı beni diyoki seni çok özledim sesini çok özledim hemen aradım diyo eserekli yani anlayacagın arada kıskançlık krizine giriyo sonra normale dönüyo ama 1-2 gün normal oluyo - - - Updated - - - hoşgeldin pineeee.. haydin kızlar ben yemeğe gidiyo daha sonra gelirim inşallah tamam öptüm hepiniziiii
sahile uzan' Alıntı: kafa babanın mirasımı amcanlar felanmı siz kardeşler arasımı yani genelde öldükten sonra böyle şeyler oluyor görümcek ne yapıyor Genişletmek için tıkla ... canım uzun bir mevzu ev mevzusu babamla amcamlar arasında ama tatlıya bağlandı çok şükür görümcek ne yapsın gel gitli 2 gün önce aradı beni diyoki seni çok özledim sesini çok özledim hemen aradım diyo eserekli yani anlayacagın arada kıskançlık krizine giriyo sonra normale dönüyo ama 1-2 gün normal oluyo - - - Updated - - - hoşgeldin pineeee.. haydin kızlar ben yemeğe gidiyo daha sonra gelirim inşallah tamam öptüm hepiniziiii
tesadüf Yeni Üye Üye 3 Ekim 2012 #34.606 sahile uzan' Alıntı: tes olsun olsun boşver seninde 1 sene oldu evleneli demi yıl dönümü ne zamandı oldumu Genişletmek için tıkla ... pazartesiydi canım. eskidim bende🙂
sahile uzan' Alıntı: tes olsun olsun boşver seninde 1 sene oldu evleneli demi yıl dönümü ne zamandı oldumu Genişletmek için tıkla ... pazartesiydi canım. eskidim bende🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 3 Ekim 2012 #34.608 pineapples' Alıntı: ben geldim nasılsınız kızlarrr sahilo gittinmi doktora nasılmış bebek Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tatlm iki hamiş pozunuza bayıldım
pineapples' Alıntı: ben geldim nasılsınız kızlarrr sahilo gittinmi doktora nasılmış bebek Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tatlm iki hamiş pozunuza bayıldım
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Ekim 2012 #34.609 pineapples' Alıntı: ben geldim nasılsınız kızlarrr sahilo gittinmi doktora nasılmış bebek Genişletmek için tıkla ... gittim canım iyi bir yaramzzlık yok şuan herşey normal dedi inş. hep öyle gider kafası vucudu oluşmuş 🙂senin kız ne yapıyor
pineapples' Alıntı: ben geldim nasılsınız kızlarrr sahilo gittinmi doktora nasılmış bebek Genişletmek için tıkla ... gittim canım iyi bir yaramzzlık yok şuan herşey normal dedi inş. hep öyle gider kafası vucudu oluşmuş 🙂senin kız ne yapıyor
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Ekim 2012 #34.610 evet ikiyi çekildik valla bir daha ne zaman gelcek kim bilir ailesiyle tanıştım ablasıyla bayağı muhabbet ettik gözlerimiz yollarda kaldı 🙂pineyiiiiiiiii
evet ikiyi çekildik valla bir daha ne zaman gelcek kim bilir ailesiyle tanıştım ablasıyla bayağı muhabbet ettik gözlerimiz yollarda kaldı 🙂pineyiiiiiiiii