slm bebısler huu huuu aksamları olsanızda dertlessek bıraz kocıs ıse gıttı ıyıce kendımı temızlıge verdım gece gunduz elımde sılgı bezı dolasıyorum can sıkıntısı aksam ıslerı bıtırıp gunduzlerı sefa suruyorum rahat oluyor baya🙂 komsular birakmiyorki cay saati pasta saati zile basiyorlar gel diye bende takiliyorum onlarla cumada bana gelecekler bakalim menume hazirlamadim daha. kis icin ip aldim kirmizi bir paspas yaptim perde yapacagim balkon kapima o aklimda suan ugras kafa dagitiyor biraz. benden haberler bu kadar kucaklarimmmmmmmmmm hepiniziiii
Armağanım kızını Allah bağışlasın sizlere çok tatlı maşallah. işe başlayacakmışsın Allah hayırlı görevler versin. sizlerle gurur duyuyorum. hep duamdasınız
slm bebısler huu huuu aksamları olsanızda dertlessek bıraz kocıs ıse gıttı ıyıce kendımı temızlıge verdım gece gunduz elımde sılgı bezı dolasıyorum can sıkıntısı aksam ıslerı bıtırıp gunduzlerı sefa suruyorum rahat oluyor baya🙂 komsular birakmiyorki cay saati pasta saati zile basiyorlar gel diye bende takiliyorum onlarla cumada bana gelecekler bakalim menume hazirlamadim daha. kis icin ip aldim kirmizi bir paspas yaptim perde yapacagim balkon kapima o aklimda suan ugras kafa dagitiyor biraz. benden haberler bu kadar kucaklarimmmmmmmmmm hepiniziiii
sahil, kelebek, ikra, twiti, esen, tesadüf, birgül sizlere de selam.. başka biri var mı unuttuğum. bu da çok tehlikeli böyle yazmak birini unutmak için ama kimse kusuruma bakmaz inşallah.
kızlar bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüz.
ama ben şans o ki yurtdışındayım bu hafta. ayrıyız şu an eşimle..
cuma sabahı evde olacağım nasipse. ne çabuk geçti aylar da 2 yıl oldu hala aklım almıyor doğrusu..
Allah herkese ağız tadı versin, bizimkini de daim etsin inşallah..
kızlar mrb bana yardım edin adetime adetime 5 gün kala idrar testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı sonra dediler ertesi sabah ilk idrarınla tekrar test yap tekrar yaptım yine silik bi pembe çizgi çıktı bunu yapmamın nedeni baş dönmesi miğde bulantısı gece uyurken şiddetti baş dönmesi ile uyandım kasıklarımın çok sancı yapması sebebiyele yaptım çalıştığım içinde kan testi yaptırmaya gidemiyorum sizce hamile olabilirmiyim....?
iyiyim ben şükür bu sabah eve vardım.. uyudum biraz anneme geçeceğim şimdi. bugün istirahatteyim. gece yol geldiğim için işe gitmedim..
sen nabersin doktor bugün müydü?