Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

evt gercekten öyle kilo almak hamilelik sana yakıstı..allah nazardan korusun seni canım benim..hayırlısıyla kucagına al sağ salim bebeğini..net doğum tarihin ne canım..

sordm cnm 192 tl ayda tutar dedi bizim buraya gelmemiz 7 tl tutuormuş minibüs ile 12 tl tutuo avm ye gitmemizde 4 tl tutuomuş en fazla gezsen o gün 10 tl tutar dedi
zaten ne olcakki yakın yakın her yer birbirine minicik yer
🙂🙂 sor bakalım canım için rahat etsin

hayırlısı olsun inşallah canım

evt gercekten öyle kilo almak hamilelik sana yakıstı..allah nazardan korusun seni canım benim..hayırlısıyla kucagına al sağ salim bebeğini..net doğum tarihin ne canım..
Amin canım bu mübarek günlerde hepimiz birbirimize dua edelim. Allah izin verirse 25 şubat doğum yapıcağım tarih olarak gözüküyo şuan
kızlarrr kocacağıma hazırlık yapıyorum o yuzden cok sık yazamıyorum:şerefe:

Qeenn dikkat et kendıne canım cok gecmıs olsunnnn

sağol canım teşekkür ederim. tadını çıkarın bu günlerin gerçekten çabuk geçiyo ama şuan o kadar güzelki karnım oynuyo resmen bunu benden sonra akasya yaşıcak sonra yakındada siz. Sürekli hareket ediyo ve dışardan görebiliyorum çok güzel🙂)

Quen geçmiş olsun dikkat et canım

geçen sene bankada işlem yapakerken tansiyonu düş kadının sırt üstü yere düştü hamileydi karnı bayağı çıkmıştı
koştuk hemen şol oldum panikte kötü düştü bayıldı yani
kolanya getirin su getirin elimde evraklar felan sallıyorum yüzüne kadın biraz kenidine geldi ilk bebeğim dedi o kadar etkilenmiştim ki kendine gelir gelmez

sağol canım gerçekten öyle insan çok korkuyo ya bebeğim bişey olursa diye Allahım herkese sağlık versin.

baldemcim şimdi geçmişte gördüm istifamı vericem falan yazmışsın ne oldu konuştun mu müdürünle?

kızlar öğlen dğduluk hediyesi bakamk için carsıya cıktık bayıldım ya sepet arabları var içine seker yaptırıyorsun sonrada bıberon falanda konulabılıyor o kadr harıka kı nasıl için gitti