ay ay evlendik de bebişlerimiz oldu oluyor
ne değişik bir süreç ya
burdan yine dorleo vardı gebzeye gelin gitti ilk zamanlar oda hamilee bu ay özellikle çok haber aldım inş tess niko dada alırız onlar başladı çalışmalara hayırlısı olsun
tes belli olmaz zaten aynı regl sansıcı ağrısı gibi oluyor
kafa gelmiyor durumu nedir ne değildir bilmiyorum ki yoksa o tabiki o zaten istiyordu sizler yeni başladınız o yüzden yazmadım kafayı niko ile sen şuan hazır olanlar 🙂
hayırlısı tes bir kerede olcak diye bişey yok kendini çok odaklama 2 de 3 de olur nasip bu allah ne zaman uygun görürse tez zamanda olsunda sevinelim sanada burdannn
8. haftayı doldurdum 9.haftadan gün aldım inşallh sahillom
bilmiyorum kız mı erkek mı saglıklı olsun hıc farketmez kız olursa tabi süsler püslerim bn onu🙂)ayrıca senin kızın ıcınde aynı seyi düşünüyorum🙂daha adres gönderecekin lütfen ihmal etme ne kadar zaman geçti burda şimdi bebişlerimizi konusuyoruz ne güzel inşallh
evet ama zor gecıyor işler cok yogun bizim sahillo evde vakit gecmez tamam ama iş yerindede izin alamıosun şükür bulntılarım yok sadece agrılarım oluyor oglen doktor normal dedı lekelenme bile olabılır bu haftalarda dedi içim rahatladı neseki şükürler olsun
yedik yemeğimizi geldik biz şimdi kelebekçiğimmmm hayırlı olsun canım rabbim sağ sağlim kucağına aldığın günleri göstersin inş. isteyenlerede tez vakitte nasip eylesin inş.