Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kola mı? benöğrendiğimdn beri bırak kolayı çay kahve bile hiç içmedim. Sakın bir daha kola mola duymucam. Ben öğlen yemeğinde süt içiyorum

- - - Updated - - -

bende de popo buyur kesin

eee bebislerin isimleri ne olacakk ne koyacaksiniz
kızda damlaya bayılıyorum ama değişir belki. Erkek olursada eşim koysun

napim tess içim yanıyor souğk kola cok iyi geliyor ama bida içmemeye calısacagım🙁
kızlar ben nihayet kendime bir hastane buldum ben suanda evime akın bir kliniğe gidiyorum ama doktoru tanıyorum bıraz sezeryan yanlısı biri üstelik telefonda aradıgımda hiç sorularıma cevap vermıyor hep muayeneye cagırıyor güven vermıyor bana yasadıgım yerde bulamadım doktor kendıme göre şimdi uzun ugraslar sonunda nıhayet ıcıme sınen bir hastane buldum hani sahilloyu ziyarete gidecekttim yasadıgı yeri karıstırmıstım ya o memleket ısım vermıyım şimdi güsel konforlu bir hastane yarın randevu alacagım gidenlerde memnun hayırlısı olsun bakalım gittiğimde bilgilendirrim sizi.doktor ve hastane memnuniyeti cok önemli

GÜNAYDIN KIZLAR. dün gittim doktorada göremedim bebişi😕 Doktor erken gözükmez dedi ultrasondada baktı ufacık bişi gördü bu olabilir ama daha kese oluşmamış dedi 3 hafta bekle dedi

ay hadi ya ben belki görürsün demiştim kuzu ama demekki daha çok minik ondan gözükmemiştir.

yani ne kadarlıkmış şimdi tessss ne dedi ne anlattı başka

ay hadi ya ben belki görürsün demiştim kuzu ama demekki daha çok minik ondan gözükmemiştir.

yani ne kadarlıkmış şimdi tessss ne dedi ne anlattı başka

4 haftalık tahminen dedi. İnş. minik diyedir. Gerçi kan sonucuma baktı ultrasonda çıkmaz daha dedi baştan inş. ondandır inş. bir akdsilik çıkmaz az önce boş gebelik dış gebelik felan onlara baktım netten gözüm korktu

kızlar merhaba nasılsınız tesadüf canım benim oğlum 7 haftalık görünmedi sonra 9 haftalık gittim hem kese gördük hemde kalp atışlarını duyduk canım merak etme gec gyerleşmiştir

canım ben dış gebelikte yaşamış biri olarak o dış gebelik olmaz ağrıdan kıvranırsın birde kanaman cok olur tıpkı düşük gibi öyle şeylere bakma hemen kötü şeylere aklın gitmesin banada oğlumda mol gebelik olabilir demişti ama sonradan gittik değilmiş kanama olmadıkça hiçbişey aklına getirme bebişini düşün