nickimi kim yedi Hamiş Melek 5 Aralık 2012 #35.281 tes bencede gec olmustur senin ama degerlerin super kuzu yakinda gorursun merak etme ayyy ayyy herkes hamiss basim dondu elimi nere atsammmm gobuslere degiyorrrrrrr siskolarrrrrrrr sizi
tes bencede gec olmustur senin ama degerlerin super kuzu yakinda gorursun merak etme ayyy ayyy herkes hamiss basim dondu elimi nere atsammmm gobuslere degiyorrrrrrr siskolarrrrrrrr sizi
Kafa Hamiş Melek 5 Aralık 2012 #35.282 shuzur' Alıntı: yoksa kafada mı hamile???? geçmişi okuyuncaya kadar hemen söyleyin heyecanlandım kızlar... Genişletmek için tıkla ... evet huzurrrr hala inanamıyorum ama galiba hamileyim 🙂 nickimi kim yedi' Alıntı: 3 aydir iyice duzene girdi reglilerim 34 gunu gecmiyor gununde oluyorum insallah tez zamanda bende Genişletmek için tıkla ... canım inşallah inşallah tez zamanda Allah nasip kısmet edecek bak gör 🙂
shuzur' Alıntı: yoksa kafada mı hamile???? geçmişi okuyuncaya kadar hemen söyleyin heyecanlandım kızlar... Genişletmek için tıkla ... evet huzurrrr hala inanamıyorum ama galiba hamileyim 🙂 nickimi kim yedi' Alıntı: 3 aydir iyice duzene girdi reglilerim 34 gunu gecmiyor gununde oluyorum insallah tez zamanda bende Genişletmek için tıkla ... canım inşallah inşallah tez zamanda Allah nasip kısmet edecek bak gör 🙂
pineapples Hamiş Melek 5 Aralık 2012 #35.283 shuzur' Alıntı: yoksa kafada mı hamile???? geçmişi okuyuncaya kadar hemen söyleyin heyecanlandım kızlar... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin huzurummmm evetttttttt bildin canım kafada hamiş artıkkkk darısı başınıza inş.
shuzur' Alıntı: yoksa kafada mı hamile???? geçmişi okuyuncaya kadar hemen söyleyin heyecanlandım kızlar... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin huzurummmm evetttttttt bildin canım kafada hamiş artıkkkk darısı başınıza inş.
aşkkelebeği Hamiş Melek 5 Aralık 2012 #35.284 pinee bende bir kere dikmiştim olmadı sonrakiay yapmadım oldu🙂🙂nasip işte tabi tess zaten şuanda kesenin içinde toplu iğnenin başı kadar gözükür 8 haftaya gelene kadar böyledir sonra fetüs oluşur meraklanma sen boş yere
pinee bende bir kere dikmiştim olmadı sonrakiay yapmadım oldu🙂🙂nasip işte tabi tess zaten şuanda kesenin içinde toplu iğnenin başı kadar gözükür 8 haftaya gelene kadar böyledir sonra fetüs oluşur meraklanma sen boş yere
Kafa Hamiş Melek 5 Aralık 2012 #35.285 nickimi kim yedi' Alıntı: tes bencede gec olmustur senin ama degerlerin super kuzu yakinda gorursun merak etme ayyy ayyy herkes hamiss basim dondu elimi nere atsammmm gobuslere degiyorrrrrrr siskolarrrrrrrr sizi Genişletmek için tıkla ... nikoooo ben hayatım boyunca hiç kilolu biri olmadım şimdi kilo alıcam diye seviniyorum delimiyim neyim
nickimi kim yedi' Alıntı: tes bencede gec olmustur senin ama degerlerin super kuzu yakinda gorursun merak etme ayyy ayyy herkes hamiss basim dondu elimi nere atsammmm gobuslere degiyorrrrrrr siskolarrrrrrrr sizi Genişletmek için tıkla ... nikoooo ben hayatım boyunca hiç kilolu biri olmadım şimdi kilo alıcam diye seviniyorum delimiyim neyim
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Aralık 2012 #35.286 aşkkelebeği' Alıntı: pinee bende bir kere dikmiştim olmadı sonrakiay yapmadım oldu🙂🙂nasip işte tabi tess zaten şuanda kesenin içinde toplu iğnenin başı kadar gözükür 8 haftaya gelene kadar böyledir sonra fetüs oluşur meraklanma sen boş yere Genişletmek için tıkla ... bende kese gözükmedi canım - - - Updated - - - nickimi kim yedi' Alıntı: tes bencede gec olmustur senin ama degerlerin super kuzu yakinda gorursun merak etme ayyy ayyy herkes hamiss basim dondu elimi nere atsammmm gobuslere degiyorrrrrrr siskolarrrrrrrr sizi Genişletmek için tıkla ... bahaneyle kilo alacağım bende.
aşkkelebeği' Alıntı: pinee bende bir kere dikmiştim olmadı sonrakiay yapmadım oldu🙂🙂nasip işte tabi tess zaten şuanda kesenin içinde toplu iğnenin başı kadar gözükür 8 haftaya gelene kadar böyledir sonra fetüs oluşur meraklanma sen boş yere Genişletmek için tıkla ... bende kese gözükmedi canım - - - Updated - - - nickimi kim yedi' Alıntı: tes bencede gec olmustur senin ama degerlerin super kuzu yakinda gorursun merak etme ayyy ayyy herkes hamiss basim dondu elimi nere atsammmm gobuslere degiyorrrrrrr siskolarrrrrrrr sizi Genişletmek için tıkla ... bahaneyle kilo alacağım bende.
shuzur Daimi Üye Üye 5 Aralık 2012 #35.287 Kafa' Alıntı: evet huzurrrr hala inanamıyorum ama galiba hamileyim 🙂 canım inşallah inşallah tez zamanda Allah nasip kısmet edecek bak gör 🙂 Genişletmek için tıkla ... pineapples' Alıntı: hoşgeldin huzurummmm evetttttttt bildin canım kafada hamiş artıkkkk darısı başınıza inş. Genişletmek için tıkla ... süpermiş, kafacım ben sana aklıma geldikçe dua ediyordum... çooook seviindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah hayırlı etsin.. darısı hayırlı zamanda biz kalanlara inşallah. kim kaldı ki 🙂 ben, esen, niki di mi? başka yok dimi bilmediğim. bir de tesadüf geçmiş çok uzun sen gördün mü keseyi ptsi? sahilo sen nasılsın?
Kafa' Alıntı: evet huzurrrr hala inanamıyorum ama galiba hamileyim 🙂 canım inşallah inşallah tez zamanda Allah nasip kısmet edecek bak gör 🙂 Genişletmek için tıkla ... pineapples' Alıntı: hoşgeldin huzurummmm evetttttttt bildin canım kafada hamiş artıkkkk darısı başınıza inş. Genişletmek için tıkla ... süpermiş, kafacım ben sana aklıma geldikçe dua ediyordum... çooook seviindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah hayırlı etsin.. darısı hayırlı zamanda biz kalanlara inşallah. kim kaldı ki 🙂 ben, esen, niki di mi? başka yok dimi bilmediğim. bir de tesadüf geçmiş çok uzun sen gördün mü keseyi ptsi? sahilo sen nasılsın?
nickimi kim yedi Hamiş Melek 5 Aralık 2012 #35.288 Kafa' Alıntı: nikoooo ben hayatım boyunca hiç kilolu biri olmadım şimdi kilo alıcam diye seviniyorum delimiyim neyim Genişletmek için tıkla ... kuzu bak gor hem gobus hemde dotun buyuyecek
Kafa' Alıntı: nikoooo ben hayatım boyunca hiç kilolu biri olmadım şimdi kilo alıcam diye seviniyorum delimiyim neyim Genişletmek için tıkla ... kuzu bak gor hem gobus hemde dotun buyuyecek
shuzur Daimi Üye Üye 5 Aralık 2012 #35.289 pine bebiş nası... çoook ilerlemiş senin hamilelik geçenlerde 30. hafta mı ne yazmıştın di mi?
Kafa Hamiş Melek 5 Aralık 2012 #35.290 kızlarrr çift çiyi gördüğümde eşime yaptıgım sürprizi anlatayım 🙂 biliyorsunu biz eşimle 6 sene çıktık sonra evlendik 🙂 3 tane kağıt yazdım ona 1-seni seviyorum sevgilim 2-seni seviyorum kocacım 3-seni seviyoruz babacım 🙂 kağıtları katladım numaralarını üstüne yazdım dedim aç yavaşça 🙂 hemde 3ten başlıcaktı uyanık dedim sırayla gidiyoruz beyefendi 🙂 Allahımmm şükrler olsun diye bi bağırdı anlatamam 🙂 ay kızlar o kadar mutluyumki şuan kelimelere bile dökemiyorum iyiki varsınız hepiniz kız kardeşim gibisiniz vallahi çok duygulandırdınız beni 🙂
kızlarrr çift çiyi gördüğümde eşime yaptıgım sürprizi anlatayım 🙂 biliyorsunu biz eşimle 6 sene çıktık sonra evlendik 🙂 3 tane kağıt yazdım ona 1-seni seviyorum sevgilim 2-seni seviyorum kocacım 3-seni seviyoruz babacım 🙂 kağıtları katladım numaralarını üstüne yazdım dedim aç yavaşça 🙂 hemde 3ten başlıcaktı uyanık dedim sırayla gidiyoruz beyefendi 🙂 Allahımmm şükrler olsun diye bi bağırdı anlatamam 🙂 ay kızlar o kadar mutluyumki şuan kelimelere bile dökemiyorum iyiki varsınız hepiniz kız kardeşim gibisiniz vallahi çok duygulandırdınız beni 🙂