Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar 🙂

ben fazla yemiyorum valla ya canım bişey isterse atıştırıyorum eski hayatıma devam ediyorum..

suyu zaten eskiden beridir çok içerim ben günde en az 1,5 litre filan içierim genelde...

çok yanlış yapıyorsun kendini zorlaman sürekli atıştırman lazım benim ağzım durmuyo valla s
rekli cevi badem felan atıştırıp duruyorum gün boyu

bende badem ceviz fındık atıştırıyorum her gün yanıma meyvede alıom yemeye calısıyorum benım yemekle aram yok hıç birde süt içmem lazım bugun süt alıcam süt yumrta balık önemli gebelikte her gun iştahım düzelıyor biraz daha inşallah.

günaydın kızlarr bu sabah namaza kalktım şükür hepinizin isimini tek tek söyleyerek dua ettim bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza almak nasip olsun dedim.Rabbim dualarımızı kabul etsin amin.

aynen burdada öyle bir fırtına bi yagmur dondum vallahi..artık kış geldi geri dönüşü yok 🙂

21 aralıkta yüzylıın sogugu gelıyormuşş ayyy yandık vlaa bizim odada kendını ısıtmayan kalorıfer var ılkel sartlarda calısıyoz🙂

şimdi arkd.ugradı yanımayılbaşı ıcın plan yapalım dıyorlar bakalım napıcaz az kaldıı yılbaşına sizin planınız varmı

evet bencede bu yıl çok soğuk olacak aksine bende hep donarım yani heele ayaklarım hiç ısınmaz 🙂

eğer eşim çalışmazsa beraber annemlere gideriz gecen yılbası öyle yapmıştık 🙂 eğer eşim çalışırsa ben annemlere giderim 🙂

yani çok yüksek ve büyük ihtimalle annemlerdeyiz