Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hersekılde annenlerdesınız yani🙂alemsn kafa🙂🙂

biz annemlere gıdersek babam hacı oldu ya tv yı bıle actırmaz en ıyısı gıtmemek🙂🙂bu sene iş yerndekılerle eglenceye gıdelım dedık maksat yenı yılı kutlamak🙂

evet annemlerdeyiz canım 🙂

bende yılbasında hiç dışarda olmayı sevmiyorum ya hep aklıma kötü şeyler geliyo..annemlerde otururz tombala filan oynarız 🙂

inşallh güzel geçer sizin eğlence canım 🙂

- - - Updated - - -

gelmiyolar bizi yalnız bıraktılar

bende kuzine başında yanan sobada kestane pişircem sonra fırınına patetes atacam belki kızma birader oynarız aman aklım fikrim yemek bide zayıflıcam böylemi

biz eşimle cok şansızız 2 sene once kızcelerdeydık annemlerle tombalada bızı hep yendıler paramızı aldılar🙂🙂gercı sonra eşim aldı onlardan o yuzden bız sevmıos tombalayı birde biz tombala yaptıgımızda kayınpederım kontrol edıyordu ınanmıyordu cok komıktı yaaa ama eglencelıydı tabı yılbaşı benım dogum günlerımden bırısı🙂🙂

benim eşim çok şanslıdır o konuda hiç yeni,lmez acayip hırs yapıyo

sen yılbasında doğmuştun canım 🙂

- - - Updated - - -

canım göbeğim cok 60 kiloyum ama boy 1,5 metre pofuduk minyon tipli bir bayanım uzun boylu olsam taşırdı ama kısa boylular enine büyüyolar

hmmm anladım azcıkın zayıfla o zaman sende kestaneleri düşünme 🙂

kafacım aslında kasım dogumluyum ama annemler nüfusa 1 ocak yazdırmış senelerce 1 ocak kutlandı sonra nüfusm degsrken yanlışlıkla 5 ocak yazmıslar anlıycan 5 ocakta resmıyette bılenler,1 ocakta tanıdıgım herkes,kasımdada özel olarak eşim kutlar🙂🙂1 yılda 3 dogum günüm var anlıycan🙂