Kafa Hamiş Melek 6 Aralık 2012 #35.381 nickimi kim yedi' Alıntı: gecelerıde uyku tutmuyor ya gec yatıyorum ıyıce uyku duzenım bozuldu kafa sorma Genişletmek için tıkla ... alışıksın ya birde çalışmaya o yüzden dengen bozulmuştur canım zamanla düzelir inşallah
nickimi kim yedi' Alıntı: gecelerıde uyku tutmuyor ya gec yatıyorum ıyıce uyku duzenım bozuldu kafa sorma Genişletmek için tıkla ... alışıksın ya birde çalışmaya o yüzden dengen bozulmuştur canım zamanla düzelir inşallah
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Aralık 2012 #35.382 Kafa' Alıntı: aaa bi daha doktoramı gittin canım 🙂 hadi gözün aydın ne dedi doktor.. özele gittin heralde bu sefer - - - Updated - - - tess hoşgeldn bu arada 🙂 Genişletmek için tıkla ... karından gözükmüyor canım gene vajinadan gördü iç gebelik dedi
Kafa' Alıntı: aaa bi daha doktoramı gittin canım 🙂 hadi gözün aydın ne dedi doktor.. özele gittin heralde bu sefer - - - Updated - - - tess hoşgeldn bu arada 🙂 Genişletmek için tıkla ... karından gözükmüyor canım gene vajinadan gördü iç gebelik dedi
nickimi kim yedi Hamiş Melek 6 Aralık 2012 #35.383 tesaduf' Alıntı: karından gözükmüyor canım gene vajinadan gördü iç gebelik dedi Genişletmek için tıkla ... gozunaydın tessss buyuyor demekkı bebıs
tesaduf' Alıntı: karından gözükmüyor canım gene vajinadan gördü iç gebelik dedi Genişletmek için tıkla ... gozunaydın tessss buyuyor demekkı bebıs
Kafa Hamiş Melek 6 Aralık 2012 #35.384 tesaduf' Alıntı: karından gözükmüyor canım gene vajinadan gördü iç gebelik dedi Genişletmek için tıkla ... iç gebelik neymiş tesss 😕 benim bildiğim allatn gözüküyorsa daha çok minik oldugu için canım 1 kaç haftaya karındanda görürsün
tesaduf' Alıntı: karından gözükmüyor canım gene vajinadan gördü iç gebelik dedi Genişletmek için tıkla ... iç gebelik neymiş tesss 😕 benim bildiğim allatn gözüküyorsa daha çok minik oldugu için canım 1 kaç haftaya karındanda görürsün
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Aralık 2012 #35.385 Kafa' Alıntı: iç gebelik neymiş tesss 😕 benim bildiğim allatn gözüküyorsa daha çok minik oldugu için canım 1 kaç haftaya karındanda görürsün Genişletmek için tıkla ... yani dış gebelik değilmiş kese rahimin içindeymiş canm gözükmeyince dış gebeliksanmıştım. Evet doktorda küçük daha dedi - - - Updated - - - nickimi kim yedi' Alıntı: gozunaydın tessss buyuyor demekkı bebıs Genişletmek için tıkla ... sağol canım minicikmi daha teyzesi
Kafa' Alıntı: iç gebelik neymiş tesss 😕 benim bildiğim allatn gözüküyorsa daha çok minik oldugu için canım 1 kaç haftaya karındanda görürsün Genişletmek için tıkla ... yani dış gebelik değilmiş kese rahimin içindeymiş canm gözükmeyince dış gebeliksanmıştım. Evet doktorda küçük daha dedi - - - Updated - - - nickimi kim yedi' Alıntı: gozunaydın tessss buyuyor demekkı bebıs Genişletmek için tıkla ... sağol canım minicikmi daha teyzesi
nickimi kim yedi Hamiş Melek 6 Aralık 2012 #35.386 tesaduf' Alıntı: yani dış gebelik değilmiş kese rahimin içindeymiş canm gözükmeyince dış gebeliksanmıştım. Evet doktorda küçük daha dedi - - - Updated - - - sağol canım minicikmi daha teyzesi Genişletmek için tıkla ... evet annesııı fasulye kadar daha
tesaduf' Alıntı: yani dış gebelik değilmiş kese rahimin içindeymiş canm gözükmeyince dış gebeliksanmıştım. Evet doktorda küçük daha dedi - - - Updated - - - sağol canım minicikmi daha teyzesi Genişletmek için tıkla ... evet annesııı fasulye kadar daha
Kafa Hamiş Melek 6 Aralık 2012 #35.387 hee şimdi anladım canım hadi gözün aydın canım 🙂 çok sevindim seninde için rahat etmiştir iyice 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 6 Aralık 2012 #35.388 kafa sende hıc belırtı yokmuydu kuzu teste gorunceye kadarr
Kafa Hamiş Melek 6 Aralık 2012 #35.389 nickimi kim yedi' Alıntı: kafa sende hıc belırtı yokmuydu kuzu teste gorunceye kadarr Genişletmek için tıkla ... hayır yoktu niki... her ay bütün sitelerdeki belirtileri okudum durdum ama bende hiç biri gerçekleşmedi.. ne akıntım çoğaldınede göğüslerim patlıycakmış gibi oldu hiç biri olmadı 🙂 o yüzden ben onların yalan olduguna inanıyorum 🙂 sadece adet olacakmışım gibiydi oram hep nemliydi adet olucam zannetim ama olmadı canım.. belirtiler zaten sonrada başlıyo canım.. kızlar yemeğe gidiyorum gelcem birazdan 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: kafa sende hıc belırtı yokmuydu kuzu teste gorunceye kadarr Genişletmek için tıkla ... hayır yoktu niki... her ay bütün sitelerdeki belirtileri okudum durdum ama bende hiç biri gerçekleşmedi.. ne akıntım çoğaldınede göğüslerim patlıycakmış gibi oldu hiç biri olmadı 🙂 o yüzden ben onların yalan olduguna inanıyorum 🙂 sadece adet olacakmışım gibiydi oram hep nemliydi adet olucam zannetim ama olmadı canım.. belirtiler zaten sonrada başlıyo canım.. kızlar yemeğe gidiyorum gelcem birazdan 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Aralık 2012 #35.390 Kafa' Alıntı: hayır yoktu niki... her ay bütün sitelerdeki belirtileri okudum durdum ama bende hiç biri gerçekleşmedi.. ne akıntım çoğaldınede göğüslerim patlıycakmış gibi oldu hiç biri olmadı 🙂 o yüzden ben onların yalan olduguna inanıyorum 🙂 sadece adet olacakmışım gibiydi oram hep nemliydi adet olucam zannetim ama olmadı canım.. belirtiler zaten sonrada başlıyo canım.. kızlar yemeğe gidiyorum gelcem birazdan 🙂 Genişletmek için tıkla ... aynen benimde nemlilik hissi vardı adet ağrım vardı hep regl olucam sandım olmadım. Afiyet olsun canım
Kafa' Alıntı: hayır yoktu niki... her ay bütün sitelerdeki belirtileri okudum durdum ama bende hiç biri gerçekleşmedi.. ne akıntım çoğaldınede göğüslerim patlıycakmış gibi oldu hiç biri olmadı 🙂 o yüzden ben onların yalan olduguna inanıyorum 🙂 sadece adet olacakmışım gibiydi oram hep nemliydi adet olucam zannetim ama olmadı canım.. belirtiler zaten sonrada başlıyo canım.. kızlar yemeğe gidiyorum gelcem birazdan 🙂 Genişletmek için tıkla ... aynen benimde nemlilik hissi vardı adet ağrım vardı hep regl olucam sandım olmadım. Afiyet olsun canım