Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

annemde öyle diyo güzelim yufka bende yedim bişeyi yoktu diyo 😀 ama ilk defa böyle kötü oldum tes ya çok fenaydı anlatamam 🙂

diyordum maşallah daha bende hiç olmadı diyordum kendi kendime nazar değdirdim heralde 🙂

ya gerçekten her doktorun kendine göre bi tedavi biçimi var canım inşallah doktorlarımız iyi çıkarda birde orda sorun yaşamayız..

ay tess bide benim burnum akmaya başladı ya sabah bişeyim yoktu şimdi çok fena nezle gibiyim..hapta içemem maarketten mandalina filanmı alsam acaba diyorum..burun akıntımı keser belki 😕

aynil hoşgeldin...

benim doktorum bana komplike bi ilaç verdi içinde folic asit ve diğer vitaminleri içiriyormuş birde mide bulantısına iyi geliyormuş premesis ismi

aynil hoşgeldin...

benim doktorum bana komplike bi ilaç verdi içinde folic asit ve diğer vitaminleri içiriyormuş birde mide bulantısına iyi geliyormuş premesis ismi

Her doktor farklı ilaç veriyor.
Sonra senin durumuna göre ilaçları değiştiriyor.
Ben en son elevit kullanıyordum.
İlk önce hergün,bir sonraki kontrolde gün aşırı dedi,en son gitmemde de 3 günde bir dedi.
İlaç içmeyi sevmeyen biri olarak canıma minnet dedim tabi🙂

Mide bulantılarıda çok ama çok normal.
Kişiden kişiye değişsede 3. ayda herşey bitiyor.
Bu seferde midem bulanmıyor avaba bebişim iyimi diye endişe etmeye başlıyorsun.
Annelik işde,sanırım kucağımıza alana kadar bu endişeler hiç bitmicek.

Ben ismi yazmadan direk konuya daldım kanımca 🙂
Evet kuzucum ben oyum.3 gün sonra 24. haftamın içinde oluyorum kız.
5 ay bitti 6nın içindeyim çok şükür🙂
Göbüşümde kocaman oldu

bende ismini tersten okuyunca anladım 🙂 maşallah sana canım darısı biz olsun inşallah..Allah kucagına almayı nasip etsin 🙂

canım ben şimdi öğle tatiline çıkıyorum gelince yine konusalım olurmu 🙂

Hepimiz sağlıkla alalım canım benim.
Tamam kuzucum bizimde bir şiket yemeği var,sanırsam 14:30 en geç burda olurum.
Afiyet olsun.

Nasıl öğrendiniz,kocişler ne yaptılar,hayat nasıl gidiyor,bebişler kaç hafta hepsini çok merak ediyorum🙂
Gelince görüşürüz.